16 yaşındaki kızı kaçırdı! “Kendi isteğiyle geldi” dedi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
16 yaşındaki kızı kaçırdı! “Kendi isteğiyle geldi” dedi
İstanbul Beyoğlu’nda yaşayan 37 yaşındaki Murat A. tıpkı mahallede oturduğu 16 yaşındaki Damla Ç.’yi kaçırdı. Damla Ç.’yi bir gece alıkoyan Murat daha sonrasında ise genç kızı konutuna bıraktı. Olayın akabinde babası Erkan Ç. ile karakola giden genç kız Murat A.’dan şikayetçi oldu. Çocuk Ofis Amirliği’nde sözü alınan Damla Ç. Murat A.’yı 2 yıldır tanıdığını söyleyerek, “Sürekli benimle konuşmak istiyordu. Benimle cinsel beraberlik yaşamak istediğini söylüyordu. Ben reddedince de, ‘seni de aileni de öldürürüm. İçer içer kapınıza dayanır başınıza sıkarım’ diyordu” dedi.

“AİLEME VE BANA ZİYAN VERMEMESİ İÇİN KABUL ETTİM”

Olay günü Murat A.’nın bir daha kendisiyle konuşmak istediğini söyleyen Damla Ç., “Beni mahalleden uzaklaştırdı. Meskene dönmek istediğimde beni tehdit etti. Ben de aileme ve bana ziyan vermemesi için kabul etmek zorunda kaldım” dedi. Murat A.’nın kendisini bir otele götürdüğünü söyleyen Damla Ç., “Bana bir şey yapmadı. Sabah beni orada bırakıp çıktı. daha sonra da hazırlan seni götüreceğim diyerek konuta götürdü” dedi.

“SENİNLE KALMAK İSTİYORUM DEDİ”

Tabirin akabinde gözaltına alınan Murat A. ise verdiği sözde Damla Ç. ile ilişleri olduğunu söyleyerek, “Olay günü yanıma gelerek bana sarıldı. Seni fazlaca özledim biraz gezelim dedi. Çok ısrar edince dayanamadım. Gezmeye başladık. Saat ilerleyince meskene geç kalma dedi. Bana, ‘seni asla bırakmam seninle kalmak istiyorum’ dedi. Çok ısrar edince ben de kabul ettim” dedi. Sabah olduğunda Damla Ç.’yi bir daha meskene bırakmak istediğini lakin bir daha gitmek istemediğini söyleyen Murat A., “Benim ısrarımla kabul etti ve konutuna bıraktım. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

“12 YAŞINDAN BERİ KIZINI SEVİYORUM”

Karakolda tabir veren Erkan Ç. Murat A.’nın 1 sene evvel alkollü bir biçimde karşısına çıktığını söyleyerek, “Kızını 12 yaşından beri seviyorum dedi. Ben artık düzgün bir insan oldum. Torbacılığı, hırsızlığı bıraktım. Reşit olunca kızınla evlenebilir miyim? Dedi. Ben de ciddiye almayıp kendisini kovdum. daha sonra mahpusa girdi. Fakat 3 gün evvel mahpustan çıkıp bir daha mahalleye geldi” dedi.

Alınan sözlerin akabinde Murat A. hakkında, “çocuğu hürriyetinden mahrum bırakma kabahatinden 4 yıldan 14 yıla kadar mahpus istemiyle dava açıldı.