2.5 aylık evli bayan anlattı, herkes dehşete düştü

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
2.5 aylık evli bayan anlattı, herkes dehşete düştü
Edinilen bilgiye nazaran, olay geçtiğimiz pazar günü merkez Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesi Karataş yolunda bulunan bir apartmanda meydana geldi. Teze göre, Gurbet G. polisi arayarak, ‘kız kardeşi Suzan K.’nin kocası tarafınca zorla meskende tutulduğu’ ihbarında bulundu. Şikayet üzerine Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Bayana Karşı Şiddetle Uğraş Ofis Amirliği grupları konuta gitti. Suzan K. (28) 2,5 aylık kocası Serhat K.’nin kendisini darp ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Polis, mağdur hanımı koca şiddetinden kurtarırken Serhat K.’yi (31) de gözaltına aldı. Evlendiği günden beri kocası tarafınca baskı gördüğünü, evliliklerinin sorgulandığını, hakarete maruz kaldıktan daha sonra darp edilerek tehdit edildiğini söyleyen mağdur bayan, başından geçenleri polise tek tek anlattı.

“TIR’IN ÜZERİNE SÜRDÜ, DİREKSİYONU SON ANDA ÇEVİRDİM”

Geçen kasım ayının 12’sinde eşi tarafınca darp edildiği için rapor aldığını lakin tekrar yapmayacağına dair yemin ettiği için kocasını affettiğini söyleyen Suzan K., “Şikayet etmekten vazgeçtim. 4 Aralık akşamı ablamın konutuna gittim. Serhat aradı ve ‘Ablanlara gidersen tekrar bu konuta giremezsin. neticelerina katlanırsın’ dedi. daha sonra ‘Oraya geliyorum, hepinizi rezil edeceğim’ dedi. Eşim çabucak sonrasında konuta gelerek beni aldı ve otomobille gezdirmeye başladı. bir süre daha sonra bana ‘İkimiz bu otomobilin ortasında öleceğiz’ diyerek beni darp etti. Eline bıçak alarak bana vurmaya çalıştı. daha sonra arabayı süratli sürmeye başladı ve ‘Öleceğiz’ diyerek önümüze çıkan TIR’ın üstüne sürdü. Ben de direksiyonu elimde tutarak TIR’ın üstüne gitmesini engelledim. daha sonra küfrederek hakaret etmeye başladı. Tekraren yüzüme tükürerek yüzüme vurdu. daha sonra sakinleşti ve biz konuta geldik” dedi.

“ELBİSELERİMİ YIRTIP BIÇAĞI ÜZERİMDE GEZDİRDİ”

Meskene geldiklerinde kocası tarafınca darp edilmeye devam edildiğini ileri süren genç bayan şunları anlattı:

“bir daha tehdit ve hakaretlerde bulundu ve telefonumu elimden aldı. Ben yatak odasına geçtim ve benim yanıma geldi. Beni orada hırpaladı daha sonra yanımdan ayrıldı. Bir gün daha sonra Serhat uyandı ve ‘niçin yanımda uyumadın’ diyerek beni yinedan darp etmeye başladı. Küfrederek yüzüme tokat attıktan daha sonra başıma yumruk, bedenime da tekme attı. sonrasındasında da üzerimde bulunan elbiselerimi yırttı. Beni zorla salona götürdü. daha sonra eline 3 bıçak aldı, ikisini bana birisini kendisine aldı. Elindeki bıçağı bedenimde gezdirdi. Korkuyorum diyerek kendisine yalvardım. daha sonra beni yatak odasına götürdü ve dövmeye başladı. Kendisine ben gitmek istiyorum dedim ve bana, ‘Senin bu meskenden lakin mevtin çıkar’ dedi.”

“EŞİME KENDİSİNE GELMESİ İÇİN VURDUM”

Kendisine ulaşamayan ablasının polisi araması kararı kurtulduğunu anlatan mağdur bayan Suzan K., darp raporu aldıktan daha sonra kocasından davacı ve şikayetçi oldu. Suzan K., bayan sığınma konutuna yerleştirildi. Gözaltına alınan Serhat K., suçlamaların hiç birini kabul etmeyerek, “Çocuk sahibi olmak istediğimi eşime söylemiş oldum. Bana, ‘Para kazanmaya başlarsan’ diyerek kaide koştu. Bu yüzden ortamızda itiş-kakış yaşandı. Kendisine gelmesi için eşime bir iki sefer vurmak zorunda kaldım. daha sonra eşim yatmak üzere yatak odasına gitti, ben de yanına gelip yatmak istedim. daha sonra eşim yanımdan kalkıp öbür odaya gitti. Uyandığımda eşime ne için sen benim yanımda yatmadın dedim ve bundan dolayı ortamızda tartışma çıktı” diyerek kendisini savundu.

KOCA HÜR KALDI

‘Kasten yaralama’, ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ kabahatinden adliyeye sevk edilen Serhat K., isimli denetim koşuluyla tutuksuz yargılanmak üzere hür kaldı.