Arabasına bomba düzeneği yerleştirilen bayan konuştu! Çabucak polisi aradım

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Arabasına bomba düzeneği yerleştirilen bayan konuştu! Çabucak polisi aradım
Olay, gece saatlerinde Çorum Ulukavak Mahallesi Sakarya 3. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye bakılırsa, Hatun Demir isimli bayan, arabası ile seyir halindeyken aracın altından bir ses geldiğini fark etti. Arabası durduran Demir, gelen sesi anlamak için aracın altına baktı. Arabanın egzoz kısmında bombaya misal bir düzeneğin olduğunu goren bayan, durumu polis takımlarına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Çorum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Gayret Şube Müdürlüğü (TEM) trafik, asayiş ve bomba imha grupları sevk edildi.

Kısa mühlet daha sonra olay yerine gelen TEM takımları, araç etrafında incelemelerde bulundu. Takımlar tarafınca yapılan denetimlerde araca bomba düzeneği yerleştirildiği tespit edildi. Alınan güvenlik tedbirlerinin akabinde bomba imha uzmanları tarafınca aracın yan tarafında bulunan düzenek inançlı bir bölgeye çekilerek fünye yerleştirildi. Takımlar tarafınca bomba düzeneği fünye ile imha edildi. Olayla ilgili inceleme başlatan takımlar tarafınca, bombayı yerleştirdiği tez edilen Demir’in dini nikahlı eşi K.K. gözaltına alındı. Şahsın emniyetteki tabirinde, suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Olayla ilgili polis grupları tarafınca geniş çaplı inceleme başlatıldı. Takımlar, bombanın nasıl temin edildiği konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

“ARAÇTAKİ BOMBAYI GÖRÜNCE ÇABUCAK POLİSİ ARADIM”

Olayla ilgili soruşturma sürerken, arabasına bomba yerleştirilen Hatun Demir yaşanan olayı anlattı. Aracı ile gezmek için yola çıktığında durumu fark ettiğini söyleyen Demir, “5 yıldır dini nikahlı evliydik. Meskene dönmemi istedi, ben de dönmeyeceğim dedim. Herbiçimde onun için bu biçimde bir şey yaptı. Kimin koyduğunu görmedim, bilmiyorum. Otomobilin altından ses geldi. Baktım, oradan görünüyor. Çekip aldım. Kasislerden geçerken ses geliyordu. Araçtaydım. Gezmeye gittim, meskene geldim. Otomobilin altına baktım, bu nedir diye. O da bombaymış. Araçtaki bombayı görür görmez çabucak polisi aradım. Üzerinde kablolar, pil vardı. Bunları görür görmez bomba olduğunu düşündüm” dedi.

“AYRILMAK İSTEMİYOR”

K.K. isimli şahısla 5 yıldır birlikte yaşadıklarını ve şahsın kendisinden ayrılmak istemediğini söyleyen Hatun Demir, “Ayrılmak istemiyor. Ben de bir arada olamayacağımızı söylemiş oldum. Şahıs resmi nikahlı değil, dini nikahlı eşim. 5 yıldır birlikteiz. Şu an sanırım gözaltında” diye konuştu.