Esenler’de bıçaklı saldırgan tedirginliği! ‘Kafama ve koluma bıçağı salladı’

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Esenler’de bıçaklı saldırgan tedirginliği! ‘Kafama ve koluma bıçağı salladı’
Esenler Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bir konutun çatısında kalan 30 yaştaki Sercan T. mahallenin endişeli düşü oldu. Tezlere göre ruhsal meseleleri olan ve sokaktan geçenlerden para isteyen Sercan T., vermeyenlere de bıçakla saldırdı. Şikayetler üzerine bir süre evvel gözaltına alınan Sercan T. bir gün daha sonra hür bırakıldı. Hür kalan Sercan T., tezlere bakılırsa evvelki gün bir bayana daha bıçakla saldırdı. Mahalle sakinleri de hanımın çığlıklarını duyduklarını söylemiş oldu.

“KAFAMA VE KOLUMA BIÇAĞI SALLADI”

Sercan T. ‘nin kendisine de bıçakla saldırdığını söyleyen Cihat Gülbaş, “İki hafta evvel benim kardeşime bıçak çekti. Tam saldıracakken iki kişiyi görüp bıçağı saklamış. Başka bir günde ise, komşunun oğlunu bıçakla kovalıyor. Yanımdan elinde bıçakla geçti. Ben de tanımıyordum yanındakine ‘o kişi bu mu’ dedim. ‘Evet o’ diyince ben de ona saldırdım, kaçtı. daha sonra yakalayıp dövdük. Bana, başıma ve koluma bıçak salladı. Polis gelip alıp götürdü. Dışarda yaşayan biri. Uyuşturucu husus kullandığı söyleniyor. Baya evrakı varmış bize o denli söylemiş olduler. Dün de bir bayana saldırmış. Ailesi yok. Annesi ölmüş, babası da sahip çıkmıyor. Ağabeyleri cezaevinde” dedi.

“BU ADAM İNSANLARA TEHLİKE DEMEK”

Mahallede esnaf olan Sadık Er ise, “Burada iki katlı bir meskenleri vardı. Babasının taksisi vardı. Anneleri merhum olduktan daha sonra çocuklar boşluğa düştü. Babasıyla hengame ettiler ve babaları buradaki meskeni sattı. Bir buçuk iki aydır buralara gelmeye başladı. Küçük çocuklar buna ‘deli’ diye bağırmış. daha sonra ortalarında hengame çıkmış. O da bıçak sallamış. Bir bayana saldırdığını ben de duydum. Bunun madem 16 tane evrakı var bu adam nasıl özgür kalıyor? Bu adam insanlara tehlike demek. Bana, ‘kendimi savunmak için bıçak salladım’ dedi. Bunu bana söylemiş oldu. Baya dövmüşlerdi. Ben iç kanama geçirip ölmüştür dedim o dayaktan daha sonra. 10 gündür buralara gelmiyor. Onun tedavi görmesi lazım, ceza alması lazım. Ben 55 yaşındayım tanıdığım biri de olsa huzursuz oluyorum” sözünü kullandı.

Dehşet ortasında olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, daha büyük olayların yaşanmaması ismine bu kişinin yakalanması gerektiğini söz etti.