Eski erkek arkadaşı tarafınca dövülüp araçtan atıldı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Eski erkek arkadaşı tarafınca dövülüp araçtan atıldı
Olay, 1 Eylül günü Şahinbey ilçesi Yeşilsu Mahallesi’nde meydana geldi. Yaklaşık 6 yıl evvel eşinden boşanan 3 çocuk annesi Nuray Koçak (46) , yürüyüş yapmak için çıktığı parkta eski erkek arkadaşı Hasan S. ile karşılaştı. Hasan S., Nuray Koçak’ı meskenine bırakacağını söyleyerek aracına bindirdi. Arabası farklı bir istikamete süren Hasan S. ile Nuray Koçak içinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hasan S. argümana nazaran Nuray Koçak’ı araçtan attı. Başını kaldırıma çarpan Nuray Koçak’ın burnu kırıldı, yüzünde ve bedeninde sıyrıklar oluştu. Akabinde araçtan inen Hasan S., yerde kanlar ortasında yatan Nuray Koçak’ı tekmeledi.

Hasan S. kötülük geçiren Nuray Koçak’ı aracına alıp Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önüne götürerek bıraktı. Hastanede tedaviye alınan Nuray Koçak, bir gün daha sonra taburcu edildi. Savcılığa giderek kabahat duyurusunda bulunan Koçak, Hasan S.’nin yakalanmadan meskenden çıkamayacağını söylemiş oldu.

OTOMOBİLDEN ATTI, YERDE TEKMELEDİ

Yaşadığı kaygı dolu anları anlatan 3 çocuk annesi Nuray Koçak, Hasan S.’nin daima kendi etrafında ve meskeninin etrafında dolaştığını söylemiş oldu. Olay günü kendisini meskene bırakmak için çağırdığını anlatan Koçak, araçta tartışma yaşandığını ve kendisini attığını belirtti. Hasan S.’nin araçtan inip yerde kendisinin tekraren tekmelendiğini aktaran ve bu üzücü olayın doğum gününde yaşandığını belirten Koçak, “Ben burada parka yürümek için çıkmıştım. Konuşmak için beni çağırdı. Otomobile bindim kendisine ne konuşacağını sordum. O sırada gaza basıp hareket etti. Yolda polislere seslendim sesimi duyuramadım. Ben bir orta aşağı indim. Elimden telefonumu ve çantamı aldı. Mecburen yeniden otomobile bindim. Çaresiz kalmıştım. tekrar otomobiline bindim, bir süre daha gitti. daha sonrasında beni otomobilden aşağı attı. Yüzüm kaldırıma denk geldi. Burnum orada kırıldı. Kan akınca başım döndü, kötülük geçirdim. Ben yerde yatarken başıma ve hızıma tekme ile vurdu” dedi.

‘KİMSEM YOK DİYE BU BİÇİMDE ÖLMEK İSTEMİYORUM’

Yaşadığı kaygıyı hala üzerinden atamadığını, ölmek istemediğini belirten Nuray Koçak, Hasan S.’nin hastaneye de gelerek kendisini tehdit ettiğini tabir etti. Koçak, “Beni burada öldür diye bağırdım. Bırak beni kâfi ki ölüp gideyim dedim. Beni hastanenin önüne attı, al burada geber, sahiplerin gelsin seni kurtarsın dedi. daha sonrasında ben hastanede yatarken de oraya geldi ve kapıdan bana ‘Şikayetçi olmadın değil mi?’ diye sordu. ‘Sana bir şey sorarlarsa düştüm diyeceksin’ dedi. ‘Benden şikayetçi oldun sen bu dava burada bitmez seni öldüreceğim bu senin yeterli günlerin’ dedi ve gitti. Savcılığa gidip şikayetçi oldum. Bu kaçıncı darp edilişim fakat canıma tak etti artık. Huzurum bitmiş durumda. Ben artık bu adamı benden uzaklaştırmalarını istiyorum. Yaptığının cezasını çeksin. Benim kimsem yok diye ölmek zorunda değilim” diye konuştu.

‘CAN GÜVENLİĞİM YOK’

Nuray Koçak, 3 çocuğu ile yalnız olduğunu ve can güvenliğinin olmadığını belirterek, çocuklarının kendisini bu biçimde görür görmez epey korktuğunu tabir etti. Hasan S.’nin yakalanıp gerekli cezayı almasını isteyen Nuray Koçak, “Ertesi gün hastaniçin çıkıp konuta geldim. Çocuklarım hayli korkmuştu kızım anne seni bu biçimde mi nazarancektim diye başını duvarlara vurdu. Ben ölürsem 3 tane çocuğuma kim bakacak. Çok korkuyoruz. Can güvenliğimiz kalmadı. Ben bu hale geldim korkmamak elde değil. Ben daha evvel şikayet etmiştim. Arabasından silahı alındı. Beni aradı, benim silah bulamayacağımı mı zannettin dedi. Nasıl korkmayalım bu biçimde bir beşerden. Artık ömrümüzden kaygı ediyoruz” tabirlerini kullandı.