HarmonyOS 2.0 ve iOS 15, sürat ve akıcılık istikametinden karşılaştırıldı

celikci

New member
Atnarr Tech YouTube kanalı, HarmonyOS 2.0 ve iOS 15 işletim sistemlerinin sürat ve akıcılığını karşılaştıran yeni bir görüntü yayınladı.

Ayrıyeten Bkz. “Android’den, HarmonyOS’a geçişte meseleler yaşanıyor: Huawei tahlili deklare etti” İlginizi Çekebilir HarmonyOS 2.0 ve iOS 14 sürat açısından karşılaştırıldı: Pekala kazanan kim?

Test sırasında müellif, başlatma suratını ve arayüzleri test etmek için birebir uygulamaları iki akıllı telefonda tıpkı anda ve dönüşümlü olarak başlattı. Görünüşe nazaran, Huawei’nin işletim sistemi uygun performans sergiliyor ve kimi vakit yeni iOS 15’ten daha süratli reaksiyon veriyor.

HarmonyOS global çapta da kullanıma sunulacak

birebir vakitte, Apple’ın iOS 15 işletim sistemi hala bir beta sürümü formunda sunulmakta ve ötürüsıyla bu durum kararlı sürüm piyasaya sürüldüğünde güzelleşebilir. HarmonyOS 2.0, Çin’deki çeşitli Huawei aygıtları için OTA formatında halihazırda faal olarak dağıtılmakta. Şirket temsilcileri, yakın gelecekte işletim sisteminin global bir lansmanını başlatmayı planladıklarını belirtiyorlar.

Huawei, 2021’in sonuna kadar HarmonyOS 2.0’ı 300 milyondan fazla aygıta kurmayı planlıyor. Elektronik üreticisi 2022 için daha da tezli gayeler belirledi: HarmonyOS işletim sistemini çalıştıran 1 milyardan fazla aygıt.