İğrenç olay! Kızına cinsel istismarda bulunan babaya 18 yıl 9 ay mahpus

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
İğrenç olay! Kızına cinsel istismarda bulunan babaya 18 yıl 9 ay mahpus
Olay, geçen yıl ağustos ayında Kepez ilçesinde meydana geldi. Olay tarihinde 7 yaşında olan B.C., kuzeni K.Ö.’ye, babasının özel bölgelerine dokunduğunu, kendi özel bölgesini de bir daha özel bölgesine dokundurduğunu söylemiş oldu. K.Ö., kuzeninin anlattıklarını B.C.’nin annesine anlattı. Bunun üzerine M.C. kızından, babasının yaptıklarını anlatmasını istedi. Küçük kız, kuzenine anlattıklarını annesine de aktardı. M.C., polise giderek eşi Ömer C.’den şikayetçi oldu.

Çocuk Kabahatleri Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkezi Ofisi’nde beyanına başvurulan B.C., TIR sürücüsü babasının kendisine iki defa cinsel istismarda bulunduğunu belirterek, “Bir seferinde annem konutta kardeşimi uyuturken, bir seferinde da annem hastaneye gittiğinde oldu. daha sonra bunun ortamızda sır olmasını istedi. Babamın tekrar bu biçimde davranışlar yapmamasını istiyorum” dedi.

‘BİR BAHT İSTEMEYE YÜZÜM YOK’ BİLDİRİSİ

Gözaltına alınan Ömer C. tabirinde, boşanmak isteyen eşinin kızını yönlendirmesi kararı iftiraya uğradığını söylemiş oldu. M.C. ise aile içerisinde boşanma konusunun geçmediğini, istismar tarihine kadar da boşanmak üzere bir niyeti olmadığını belirtti. Olayı öğrendikten daha sonra eşine boşanma davası açtığını söyleyen M.C., “Ayrıca ben olayı öğrendikten daha sonra eşim bana telefonla, ‘Canım bu mevzuyu ortamızda halledemezsek hepimiz için fazlaca makus sonuçları olacak. Ben kabahatimin farkındayım. Bu benim de hatırlamak istemediğim makus bir anıydı. Yüzeysel bir şeydi. Çok konuşmak istemiyorum. Etrafa duyulursa kızın psikolojisi altüst olur. Ben beni geçtim, sizleri düşünüyorum. bir daha de sen bilirsin. Atacağın adımları düşünerek at. Sana karşı hayli mahcubum. Bir talih istemeye yüzüm yok’ halinde ileti attı” dedi. Ömer C., sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafınca tutuklandı.

18 YIL 9 AY MAHPUS

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla hazırlanan iddianame, Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Görülen davada sanığın bilhassa eşine attığı iletiyle hatasını ikrar ettiğine dikkat çeken mahkeme heyeti, Ömmer C.’yi kızına karşı ‘cinsel istismar’ hatasından 18 yıl 9 ay mahpus cezasına çarptırdı. Mahkeme, sanığın cezasında hiç bir indirim uygulamadı. Kararda ayrıyeten, sanığın hareketlerini zincirleme hareket ederek işlediğine dikkat çekildi.