Kazdığı çukur sonu oldu! Kamera manzaraları gerçeği ortaya çıkardı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Kazdığı çukur sonu oldu! Kamera manzaraları gerçeği ortaya çıkardı
Dehşetli olay, Antalya Manavgat ilçesi Side Mahallesi 602 Sokak üzerinde bulunan bir apartta 29 Ocak Cumartesi günü meydana gelmişti. Edinilen bilgiye bakılırsa, apartta 2,5 yıldır kiracı olarak kalan Elvan K. ve eşi olarak tanıttığı Almanya asıllı Nadya A.G.’yı apart yakınında bulunan parkta çukur kazarken goren vatandaşlar, durumdan şüphelenerek 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirmiş, ihbarın akabinde bölgeye giden jandarma takımları, iki şahsı yakalamıştı. İki şahsın kaldığı odada yapılan incelemede, bıçak darbeleri ile öldürülmüş Kedir Demir’in (39) cesedi bulunmuştu.

ALMAN BAYANIN PALAVRA BEYAN VERDİĞİ TESPİT EDİLDİ

Cinayetin akabinde gözaltına alınan Elvan K. tutuklanıp ceza meskenine gönderilirken Almanya asıllı Nadia Angela Grosser hür kalmıştı. Bayan sözünde, “Elvan ile 2 yıldır birebir konutta bir arada yaşıyoruz. Kadir’i bir süre evvel kıyıda görüp tanıştık. Olay sabahı Elvan ile birlikte meskende alkol almaya başladık. Öğlenden daha sonra Kadir arayınca kendisini konuta davet ettik. birlikte alkol almaya devam ettik. Cinsel bağlantı esnasında Kadir bana agresif ve sert davrandı. Bu niçinle Elvan’la evvel tartıştılar, akabinde yumruklaşmaya başladılar. Elvan benden odadan çıkmamı istedi. Ben de köpekleri alıp meskenden çıktım ve kıyıya yürüdüm. Elvan bir süre daha sonra beni telefonla arayarak Kadir’i öldürdüğünü söylemiş oldu. Konutun önüne geldiğimde jandarma araçları vardı. Beni yakalayıp karakola götürdüler” demişti.

?

100’Den çok KAMERA İNCELEMEYE ALINDI

Güvenlik kameralarını inceleyen jandarma grupları, Kadir Demir’in öldürülmesi sırasında konutta olmadığını ve gelmediğini söyleyen Alman bayanın palavra dediğini ortaya çıkardı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı grupları Nadia Angela Grosser’in isimli denetim koşuluyla hür bırakılmasının akabinde olayın yaşandığı mahalle ve etrafında bulunan 100’den çok güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırma ve güvenlik kameralarının incelenmesi kararında, Nadia Angela Grosser’in sözünde eksik bilgi verdiği, olayın gerçekleşmesinin akabinde yaklaşık 1 kilometre aralıkta bulunan bir marketten alkol alıp konuta geldiği tespit edildi.

yine GÖZALTINA ALINARAK TUTUKLANDI

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine jandarma tarafınca gözaltına alınan bayan, savcılık sorgusunun akabinde sevk edildiği sulh ceza hakimi tarafınca ‘Suç kanıtlarını yok etme, gizleme yahut değiştirme’ cürmünden tutuklandı.

?