Meltem Mobilya Sahibi Kim ?

Dans

New member
iturn0image1Meltem Mobilya Sahibi Kim?

Meltem Mobilya'nın sahibi, Ali Fuat Gürle’dir. İzmir Kemalpaşa doğumlu olan Gürle, 1975 yılında 14 yaşındayken mobilya sektörüne çırak olarak adım atmıştır. Gündüzleri çalışarak, geceleri okula devam eden Gürle, mesleğin her aşamasında deneyim kazanmıştır. Askerlik öncesinde biriktirdiği paralarla iki makine alarak, 1985 yılında kendi atölyesini kurmuştur. İlk olarak koltuk imalatı ve ev mobilyası üretimiyle sektördeki yolculuğuna başlamıştır. 2000'li yılların başında ise bebek ve genç odası üretimine ağırlık vererek, Meltem Mobilya markasını oluşturmuştur. citeturn0search2

Bugün, Meltem Mobilya, Türkiye'nin önde gelen bebek ve genç odası mobilyası üreticilerinden biridir. İzmir Menderes'te bulunan fabrikasında, 18.000 m² kapalı alan ve 30.000 m² açık alanda üretim yapmaktadır. Bu tesis, kapasite açısından Avrupa'nın en büyüklerinden biri olarak öne çıkmaktadır. Ayrıca, Avrupa'nın en büyük boyama hatlarından birine sahip olan Meltem Mobilya, üretiminde yerli ağaç işleme makinelerini tercih ederek, hem ekonomik hem de kaliteli üretim sağlamaktadır. citeturn0search3

Meltem Mobilya'nın ürün yelpazesi, bebek, çocuk ve genç odası mobilyalarını kapsamaktadır. Ayrıca, Meltem Smart markası altında yenidoğan ürünleriyle de hizmet vermektedir. Ürünler, antibakteriyel, antialerjik ve kanserojen olmayan boyalarla üretilerek, çocukların sağlığına öncelik verilmektedir. Firma, çevre dostu üretim politikalarıyla da dikkat çekmektedir. citeturn0search1

Ali Fuat Gürle'nin liderliğinde, Meltem Mobilya, sadece Türkiye'de değil, Avrupa, Orta Doğu ve Asya'da da ihracat yaparak, global pazarda da kendine sağlam bir yer edinmiştir. Gürle'nin vizyonu ve sektöre olan katkıları, onu mobilya sektörünün saygın isimlerinden biri yapmaktadır.

Meltem Mobilya'nın başarısı, sadece kaliteli ürünler üretmekle kalmayıp, aynı zamanda müşteri memnuniyetine verdiği önemle de taçlanmaktadır. Geniş bayi ağı ve satış sonrası hizmetleriyle, sektördeki liderliğini sürdürmektedir.