Şoke eden olay! Araçlarına giren hırsızı soda içerken yakaladılar!

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Şoke eden olay! Araçlarına giren hırsızı soda içerken yakaladılar!
Olay, dün akşam saatlerinde Arnavutköy İmrahor Mahallesi’nde meydana geldi. Teze bakılırsa, Yunus ve Selçuk Karakuş isimli akrabalar işlerinden konutlarına kendi servis araçları ile döndüğü esnada markete uğrayıp alışveriş yapmak istedi. Bu durumu fırsat bilen bir hırsız tornavida ile aracın kapısını zorlayarak içeriye girdi ve araçta bulunan telefon, teyp, saat üzere kıymetli şeyleri çalmaya başladı.

Soda içen hırsız bir süre daha sonra araca gelen iki amca çocuğuyla burun buruna geldi. Bir anda neye uğradıklarını şaşıran iki akraba, kaçmaya çalışan hırsızı yakalayıp polis haber verdi. bir süre daha sonra olay yerine gelen polis takımları hırsızı gözaltına aldı. Hırsızın yakalandığı anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

“BANA YALVARDI ELİNİ AYAĞINI ÖPEYİM DEDİ LAKİN BIRAKMADIK”

Olay anında araç sahibi olan akrabası ile markete giden Selçuk Karakuş, “Biz adamı gördük elinde soda bize gösterir üzere hem içiyor tıpkı vakitte hırsızlık yapıyordu. Biz poşetleri fırlattık direk hırsıza koştuk aldığımız materyaller de gitti onların parasını da alacağım ondan. Hırsızı kolundan tuttuk çabucak gerideki duvara çarptı kaçmaya çalışırken sahiden rahat rahat soda içiyordu ben otomobilime bu kadar rahat biçimde binemiyorum. Ben araca hakikat giderken gözümün önüne perde üzere bir şey gözüktü kendini atmaya çalıştı başını da duvara vurdu kaçarken yabancı birini görür görmez ben inanamadım 3 harfliler sandım gölgeden baktım canlı hırsızmış harbiden. Bu kadar rahat olmamalı ben konutuma tereddüt ederek giriyorum bir şey yapmadık sonuçta insan dedik fakat kaçarken ayağıma takıldı başını vurdu. Bana yalvardı elini ayağını öpeyim dedi ancak bırakmadık devletimiz büyüktür elinden geleni yapar dedik” dedi.

“RAHAT RAHAT SODA İÇİYORDU, ARKADAŞLARIM LATİFE YAPIYOR SANDIM”

Olay anında hırsızla burun buruna gelen araç sahibi Yunus Karakuş, “Bugün hakikaten çok değişik bir olayla karşı karşıya geldik. Biz markete girmiştik alışveriş yapmak için aracımızı da marketin önüne çektik 10 dakikalık müddet zarfı içerisinde adam nasıl girdiyse aracımıza girmiş. Daha evvelde 16 tane cürüm kaydı varmış geçen hafta da diğer bir araçtan telefon çalmış benim ortalama 4 yahut 5 bin TL’lik ziyanım var şu anda. Gece bir daha karakola gideceğiz polis daha evvel çalınan eşya sahiplerine ulaşmış daima birlikte tabir vereceğiz. Otomobilde yakaladığımız için hırsızlık teşebbüsü kabahati oluyormuş bu sanırım. Bizim otomobilimiz akşam saat 19’da çalınmaya çalındı rahat rahat soda içiyor birde içeride ben arkadaşlarımdan bir tanesi sandım ve bana latife yapıyorlar sandım hakikaten. Kaçmaya çalıştı bizde çelme takarak yakalamaya çalıştık birinci an sahiden epeyce zordu” sözlerini kullandı.