Son dakika… 18 yaşındaki Aleyna’nın sır ölümü! ‘Kızımı öldürüp oraya bıraktılar’

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Son dakika… 18 yaşındaki Aleyna’nın sır ölümü! ‘Kızımı öldürüp oraya bıraktılar’
Olay, 30 Eylül sabahı 14 Kasım Mahallesi’nde meydana geldi. Teze göre, Aleyna Ağgül ailesiyle bir arada yaşadığı binanın yanındaki apartmanın 5’inci katının merdiven boşluğundan atlayarak hayatına son verdi. Olay yerine giden sıhhat grupları, Aleyna’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis yaptığı araştırma ‘Ölümümden Gökhan Argın sorumludur’ yazılı bir not buldu. Bunun üzerine kentte nakliyecilik ve emlakçılık yapan Gökhan Argın ve oğlu Göktürk Argın, (19) gözaltına alındı.

‘İKİ AY EVVEL İNTİHARA KALKIŞTI, HASTANEYE GİTTİM’

Emniyetteki sözünün akabinde mahkemeye çıkarılan evli ve iki çocuk babası Gökhan Argın, Aleyna ile yaklaşık bir yıl evvel tanıştığını ve 4 aydır birlikte olduklarını söylemiş oldu. Aleyna’nın oğlu Göktürk ile liseden arkadaş olduğunu belirten Gökhan Argın tabirinde, “Aleyna, intihar etmeden iki gün evvel, pazartesi günü beni aradı. Annesinin rehabilitasyon merkezinde olduğunu, bir şeyler alacağını lakin parasının olmadığını söylemiş oldu. Kendisi ile buluştum, alışveriş yapıp hastaneye götürdüm. Gece de öbür konutumda kaldık. Fakat ortamızda bir şey olmadı. Çarşamba günü de bir daha bir şeyler alıp hastaneye bıraktık. daha sonra kendisini meskenine götürdüm. Perşembe saat 05.00’te polis gelip beni evimden aldı. Kendisinden daha evvel ayrılmak istedim ancak beni intihar etmekle tehdit etti. Hatta birkaç kere de intihara teşebbüs etti. Kendisi epey alkol alırdı. Okuldan atıldığı için liseyi dışardan bitirdi. Aleyna’nın intihar ettiği gece, kendi konutumda kaldım. Binanın kameralarında bunlar kayıtlı. Yapılan araştırmalar sonunda gerçekler ortaya çıkacak. Yaklaşık iki ay evvel bana ileti yazıp intihar edeceğini söylemiş oldu. Lakin inanmayıp telefonumu kapatarak uyudum. Sabah uyandığımda hastanede olduğunu söylemiş oldu. Yanına gittim. Şayet o gün ölseydi, ilgilenmediğim için hatalı olurdum. Zira attığı bildiriler vardı” dedi.

Aleyna’nın sevgilisi olduğu savlarını yalanlayan Göktürk Argın ise “Ben yurt haricinde okuyorum. Lise birinci sınıfta birebir okuldaydık. Kendisi sevgilim değil, görmem, tanımam bile” dedi. Bu ortada Göktürk Argın’ın olay yerine yakın bir bölgede gezerken gözaltına alındığı açıklandı.

‘KIZIMI ÖLDÜRÜP ORAYA BIRAKTILAR’

Baba Kemal Ağgül, kızının ‘intihar izlenimi’ verilerek öldürüldüğünü söylemiş oldu.

Kızlarına komplo kurulduğunu tez eden baba Ağgül “Bu intihar değil, çocuğuma komplo kurdular. Kızımın düştüğünün söylendiği yer amcamların apartmanı. Kızımın bedeninden hiç bir kırık yoktu yalnızca başının ardında bir darbe vardı. Kızımı öldürüp oraya bıraktılar. Çantası ve ayakkabısı alınarak gdolayılmüş ve o binanın üst katına bırakıp ‘intihar süsü’ verdiler. Bu adamın önce de hemşire ve öğretmen sevgilisi olduğunu söyleniyordu. Kızım 18 yaşına yeni girdi, üniversiteye hazırlanıyordu, özel öğretmen tutmuştum, matematik dersi alıyordu. Öldüğü gece 9’da alıp götürmüşler. Kızıma zorla içki içirmişler, Aleyna içmez” dedi.

‘BU İŞ TAMAM’ BİLDİRİSİ SAVI

Baba Ağgül ayrıyeten Göktürk Argın’ın babası Gökhan Argın’a ‘Bu iş tamam’ diyerek bildiri attığını da argüman etti. Yapılan otopsinin akabinde Aleyna’nın cenazesi, Iğdır Asri Mezarlığı’na defnedildi. Kesin mevt sebebi ise isimli tıp raporu ile ortaya çıkacak. Aleyna’nın kendisinden 6 yaş büyük ağabeyinin de 3 yıl evvel Marmaris’te denizde boğularak ömrünü kaybettiği açıklandı.