Son dakika! Fenomen Başak Ermiş’e oyuncu Can Topçu’dan tayt dayağı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Son dakika! Fenomen Başak Ermiş’e oyuncu Can Topçu’dan tayt dayağı
Hürriyet’ten Aydemir Kadıoğlu’nun haberine nazaran; Toplumsal medya fenomeni Başak Ermiş (22) ve üç aydır birlikte olduğu Can Topçu (19), Kağıthane Çeliktepe Mahallesi’ndeki konutta yaşıyordu. Evvelki akşam konuta arkadaşları da gelmiş sohbet ediyorlardı. Can Topçu, Başak Ermiş’in giydiği tayttan rahatsız olarak değiştirmesini istedi. Başak Ermiş, bu isteğe olumlu cevap vermeyerek oturmaya devam etti. İsteğinin yerine gelmediğini goren Can Topçu, Başak Ermiş’i arkadaşlarının yanında yumruklamaya başladı.

Konutta bulunan arkadaşları Başak Ermiş’i kurtarmak istedi lakin bu pek mümkün olmadı. Can Topçu öfkeyle saldırmaya ve yumruklamaya devam etti. Başak Ermiş, aldığı darbeler kararı bir süre bayıldı.

Ayıldığında da eniştesini arayarak yardım istedi. Can Topçu meskenden kaçtı. Eniştesi tarafınca konuttan alınan Başak Ermiş, annesinin meskenine gdolayıldü. Hastanede darp raporu alan Başak Ermiş, polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

‘HABERLERDE GÖRÜRÜZ’

Genç fenomen, saatlerce yumruk yediğini ve çabucak sonrasında bayıldığını belirterek, “Bayıldıktan daha sonra beni uyandırmaya çalıştı, uyandığımda gitti. Çabucak eniştemi aradım, geldi aldı beni. Darp raporu aldık. Anneme gittim. 3 aydır kendisine bakıyorum kira olsun, yemeği, uçak biletleri, taksileri, telefonu yok kulaklık istemesi daima bir şeyler aldım. Babası ömrü yaşamı boyunca bu kadar bakmamıştır. Besle kargayı oysun gözünü. tekrar bu biçimde bir şeye yürek edeceğini düşünmüyorum. Etrafımdaki herkes uyardı, birkaç güne cinayet haberlerinde görürüz diye ancak inanmadım” dedi.

ÖLMEK İSTEMİYORUM

Aldığı darbeler kararı bir süre bayılan Başak Ermiş, ayıldığında da eniştesini arayarak yardım istedi. Eniştesi tarafınca meskenden alınarak annesinin meskenine gdolayılen Başak Ermiş, “Ölmek istemiyorum, kurtarın beni” diye yardım istedi.

SİLAHLARLA POZ VERMİŞ

Başak Ermiş’i darp eden Can Topçu’nun ‘Adana 01’ dizisinde rol alırken çekilmiş silahlı fotoğrafları da ortaya çıktı.

Dizi setinde çektirmiş olduğu fotoğrafları toplumsal medya hesabından da paylaşan Can Topçu, rap müziği de yapıyor. 20 binin üzerinde takipçisi bulunan Can Topçu’nun toplumsal medyada çektiği görüntüler da binlerce beğeni alıyor.

Başak Ermiş, silahlarla ilgili manzaralar için “Fotoğraflardaki silahlar dizi setindeki silahlar, bildiğim kadarı ile silahı yoktu” formunda açıklama yaptı.
Alıntıdır.