Tehditlerden korktu 1 yıl daha sonra konutundaki görüntüyü görür görmez gözyaşlarına boğuldu!

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Tehditlerden korktu 1 yıl daha sonra konutundaki görüntüyü görür görmez gözyaşlarına boğuldu!
Olay, Kepez ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sütçüler Caddesi üzerinde bulunan müstakil meskende meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran; meskende eşi ve çocukları ile bir arada yaşayan Emine Kara, teze nazaran komşularının eşini darp etmesinin akabinde 28 Şubat’ta yüzde 90 pürüzü bulunan eşi Mümün Kara’yı tedavi gördüğü hastanede kaybetti. Emine Kara, yaşanan olayların akabinde tutuklanan şahsın oğlunun kendisini tehdit ettiği nedeni öne sürülerek 23 yıllık konutundan ayrıldı. Kara kendisine daha uzaktan bir konut kiralayarak çocukları ile burada yaşamaya başladı. Kara’nın terk ettiği meskeninin pencerelerinin açık olduğunu nazarann bir komşusu bayanı dün sabah arayarak durumu bildirdi.

GÖRDÜKLERİ KARŞISINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Bunun üzerine meskenini denetim etmek için çocukları ile gelen Kara, gördükleri karşısında adeta hayatının şokunu yaşadı. Hırsızların bilinmeyen bir vakitte karanın konutuna girerek adeta konutun altını üstüne getirdikleri görüldü. Talan edilen konutun eşyalarını dağıtıldığı ve tüm eşyaların ortalığa saçıldığı görüldü. Hırsızların konutta bulunan iki klima iç ünitesi ve prizleri dahi çaldıkları görüldü. Eşyalarını bu biçimde bakılırsan bayan ise gözyaşlarını tutamadı.

“BURAYI BU TÜRLÜ GÖRÜNCE ŞOKE OLDUM”

Yaşadıklarını gözü yaşlı anlatan Kara, “19 Şubat’ta eşim meskenin önünde darp edildi. 28 Şubat’ta eşimi kaybettim. bu biçimdedan daha sonra bize karşı taraftan gelen tehditlerden dolayı ben konutumu boşaltmak zorunda kaldım. En son 6 Ocak’ta geldiğimde her şey yerindeydi. Bugün komşum telefon etti. İçeriden eşyalarımın çalındığını söylemiş oldu. Klimalarımın, kızıma aldığım çeyiz eşyalarımın gdolayıldüğünü gördüm. Ben klimalarımı götürecektim maddi imkanım olmadığı için götürememiştim. Eşimden kalan emekli maaşımla hem kira veriyorum tıpkı vakitte meskenimi geçindiriyorum. Burayı bu biçimde görür görmez şoke oldum. Artık bir şey diyemiyorum. Ben acımı da yaşayamadım. Karşı taraftan aldığım tehditlerden ötürü kendi mülküme gelip oturamadım. Hayırsever şahıslardan yardım bekliyorum” dedi.

“İNSANLIK ARTIK ÖLMÜŞ DİYORUM”

Konuta hırsızların camdan girdiğini belirten Kara, “Her yeri talan etmişler. En son takvim yaprağı bile 28 Şubat’ta koparılmıştı. Anılarım kalmamış. Anılarım uçum gitti. Çok zorluklar altında taktırdığımız klimalarımız da gitti. İnsanlık artık ölmüş diyorum. Diğer da bir şey demiyorum. Ben bir emekli maaşı ile geçiniyorum. Oğlumu okutmayı düşünüyorum. Ben de bilirdim eşyalarımı almayı; fakat alamadım. Meskene de gelemiyorum. Tekraren tehdit aldım. Mezarlığa giderken üzerime araç sürüldü. Bu kaygıdan gelemedim. Ben burada oturmak istedim. Eşimin acısını burada yaşamak isterdim” tabirlerine yer verdi.