Totti oyuna geri dönüyor: Zazzaroni'nin açıklaması

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Francesco Totti, aldığı teklifleri ve sahalara dönme isteğini açıkladı. Eski Roma kaptanı oyuna geri dönecek mi?

İle ilgili 
Giovanni Scialpi 
Yayınlandığı tarih 21 Ekim 2024, 12:57

48 yaşında olmasına ve 7 yıl önce emekli olmasına rağmen Francesco Totti Kendi ifadesine göre kendisi hala birçok Serie A kulübü tarafından aranıyor.

Totti oyuna geri dönecek mi? Serie A kulüplerinden teklifler

Eski kaptan ve 10 numara Roma sırasında ilan etti Betsson Spor Günü: “Beni arayıp düşündüren takımlar oldu. Kendi kendime eğer hâlâ beni arıyorlarsa belki de bana ihtiyaçları vardır dedim. 50 yaşında bile oynayan oyuncular var. Yakın zamanda, hatta bir ay önce beni Serie A'ya çağırdılar.”. tarafından herhangi bir arama yapılmadığını açıkladı. Roma ve itibaren Monza Galliani ve Nesta'nın arkadaşları. “Lazio'yu düşünmezdim bile”diye devam etti.

Futbola istenmeyen veda Francesco Totti

Açıkçası, fizyolojisi nedeniyle maçın tamamını oynamak için geri dönmeyecekti, ancak en azından oyunun bir kısmı için: “Serie A’ya dönmek için iyi antrenman yapmam gerekiyor. Hala otuz, kırk dakika oynayabilirim”. Bilinsin ki futbola veda ediyoruz Roma onun tarafından istenmiyordu: “O zamanlar bu benim seçimim değildi, bunu hepiniz biliyorsunuz. Belki de bu yüzden her şeyin bir başlangıcı ve sonu olduğunu bilmeme rağmen hala içimde bir istek var. Ancak Roma'yla oynamayı bırakmayı tercih etmedim ve o pencere açık kaldı.”. İtalya'da 10 numaranın olup olmadığı sorulduğunda ise şu yanıtı veriyor: “Hayır ama geri gelebilir”.