Ünlü yarışmacının sır ölümü! Başları karıştıran paylaşım: Yarınları yok olsun

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Ünlü yarışmacının sır ölümü! Başları karıştıran paylaşım: Yarınları yok olsun
Avcılar Gümüşpala Mahallesi’ndeki binanın 4’üncü katından 05.00 sıralarında Kübra Ece’nin düştüğü öne sürüldü. Olay yerine ambulans istendi.

Sevk edilen ambulanstaki vazifeliler ağır yaralı Kübra Ece’yi birebir mahallede bulunan Murat Kölük Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Lakin Kübra Ece hastanede hayatını kaybetti.

Polis, 30 yaşındaki Kübra Ece’nin mevt niçiniyle ilgili inceleme yaptı. Olay sırasında konutta bulunan Mikail Ö., Hami A., Mehmet Emre Ş., Mahmut Buyruk Ş., Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş. ve Brezilya doğumlu Luizia Marina R.C.’yi Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı.

Kübra Ece’nin, eski sevgilisi Mehmet Emre Ş. ve meskende bulunan öbür şahıslarla birlikte gece geç saatlere kadar oturdukları lakin ikilinin kıskançlık niçiniyle tartıştığı ileri sürüldü.

Kübra Ece’nin sonlanarak kendisini boşluğa bıraktığı öne sürülürken polisin olayla ilgili ayrıntılı incelemesi sürüyor.

Genç kızın vefat haberini Ece’nin de arkadaşı olan, Instagram fenomeni Habibe Durkaya yaptığı paylaşımıyla doğruladı.

“niçin GİTTİN niye?”

Durkaya, paylaşımında; “Babanla konuşana kadar inanmak istemedim. niye gittin niye? Ben seni daima gülen yüzünle hazırlayacağım. BKK’nın (Bizim Köyün Kızları) meleği. Yerin cennet olsun.” tabirlerini kullandı.

“BEN SENİ GELİNLİKLE GÖRECEKTİM”

Durkaya, Kübra Ece’nin cenaze merasimine de katıldı; ben senin düğününe gelecektim cenazene değil. Ben seni gelinlikle gorecektim kefenle değil. Orada yatmak sana yakışmadı.

Kübra, senin hayat ışığın vardı, hoş hayallerin vardı, hayallerini kim soldurduysa yarınları yok olsun. Rahat uyu mezarında bu dünya onlara da kalmayacak kardeşim” dedi.

“SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Acı haberle yıkılan Kübra Ece’nin ailesi, kızlarını bugün toprağa verdi. Olayla ilgili konuşan Kübra Ece’nin kuzeni İbrahim Sunar, cinayet kuşkusu olduğunu söz ederek sonuna kadar hususun takipçisi olacaklarını belirtti.

Sunar, epey ayrıntıları olmadığını lakin medyaya yansıtıldığı üzere nişanlı olmadığını kaydederek, “Biz yalnızca hayli yakın bir arkadaşının doğum gününe gittiğini biliyoruz.

Doğum gününü kutluyorlar konuta geliyorlar. sonrasındasında ne olduysa, telefon mu geldi haber mi geldi bilmiyorum çıkıp olayın yaşandığı konuta gidiyorlar. daha sonrasındasını biz de bilmiyoruz.

Şu an polis de oradakilerin sözlerini alıyor esasen. Adalete güveniyoruz. Bu olayın peşini mutlaka bırakmayacağız. Olayın gerçekleştiği konut bir arkadaşlarına ilişkin.

Bizim kızımızın fazlaca yakın bir arkadaşının erkek arkadaşının konutu. Ancak içeride ne oldu ne bitti biz de bilmiyoruz.

Bize sabah 04.30 üzere haber geldi. Biz daima birlikte koştuk gittik. Bunun kesinlikle bir sorumlusu vardır. Ya biri itti ya da kendisi atladı.

Atladıysa da niye atladı? Orada illa ki bir konuşma oldu, bir şeyler geçti ki kızımız yaptıysa da bu duruma geldi. Orasını tabi adalet çözecek.

Devletin bütün bayan cinayetlerinde olduğu üzere bu hususta da failleri bulacağına inanıyorum. Biz de bu biçimde işte yapacak bir şeyimiz yok yasımızla oturacağız.

Nişanlısı yok, o denli bir şey yok. Olayla alakalı da 7 kuşkulu gözaltında sorguları yapılıyor diye biliyoruz” dedi.