Avrupa Ligi finalinde Mourinho, hakem Taylor’a karşı: “Sen bir rezaletsin”

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Avrupa Ligi finalinde Sevilla’ya yenilmesinin ardından, Budapeşte’deki Puskas Arena’nın otoparkında hakem Anthony Taylor’a saldırmaktan kendini esirgemeyen José Mourinho, verilmeyen bir penaltıyla aklını kaçırır.

İle ilgili Marianna Hoş Yayınlanan 1 Haziran 2023

Mourinho maç sonrası günah keçisi arıyor. O bulur. Roma’nın Budapeşte’de oynanan Avrupa Ligi finalinde Sevilla’ya yenilmesinin ardından Giallorossi teknik direktörü, İtalyan takımı lehine olduğu iddia edilen net penaltı düdüğünü çalmayan İngiliz hakem Anthony Taylor’dan şikayetçi oldu.

Otoparkta kavga

Görüntüler onu haklı çıkarıyor gibi görünüyor: Matic’in haçı bir Sevilla defans oyuncusunun koluna geldi. Mourinho penaltı istiyor ama Taylor aynı fikirde değil ve oyunun normal şekilde devam etmesine izin veriyor. Öte yandan, Portekiz ile hakem arasında gece yarısından sonra Budapeşte’deki Puskas Arena’nın otoparkında meydana gelen karşılaşma daha az olağandı: Saha içinde bile hayal kırıklığını dile getiren Mourinho’dan Taylor’a hakaret yağmuru. ödüllerin ardından madalyasını halkın önüne atarak.

José Mourinho’nun sözleri

Maç sonrası basın toplantısında Roma teknik direktörü geleceğinden ve kendisi ve Giallorossi kulübü için ne istediğinden bahsetti: «Daha fazlası için savaşmak istiyorum. Koç olmaktan, iletişim adamı olmaktan, soyulduğumuzu söyleyen yüz olmaktan oldukça yoruldum. Çok olmaktan yoruldum. […] Daha fazlasını verme koşullarına bağlı kalmak istiyorum ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamazsak bu iyi bir haber. Bu çelişkili ama biz henüz bir Şampiyonlar Ligi takımı değiliz.”