Avustralya Açık, Djokovic bir setin ardından emekli oldu: Zverev finalde

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Alexander Zverev 2025 Avustralya Açık'ın ilk finalisti: Alman oyuncu Novak Djokovic'in bir dizi oyundan sonra çekilmesinden yararlanıyor

İle ilgili 
Jacopo Romeo 
Yayınlandığı tarih 24 Ocak 2025, 07:52

Novak Djokovic yarı finallerinin sadece bir setinden sonra beyaz bayrağı kaldırmak zorunda kalıyor Avustralya Açık bu onu dünyanın 2 numarasıyla karşı karşıya getirdi Alexander Zverev. Çeyrek finalde de fiziksel sorunlar yaşayan Sırp oyuncu karşılaşmaya devam edemedi ve 7-6 geride kaldı. Alman şimdi aradan birini bekliyor Shleton Ve Günahkar finalde.

Avustralya Açık, Djokovic bir setin ardından emekli oldu: Zverev finalde

10 yarı final oynandı Avustralya Açık tarafından kazanıldı Novak Djokovic kariyerinde maç cetvelinde herhangi bir yenilgi yaşamadan, 2024'teki İtalyan'dan önce Jannik Günahkar Onu 3 sette 0'a çıkarmayı başardı. Bir yıl sonra, 37 sezon geride kalan Sırp oyuncu bir kez daha favori turnuvasının son aşamalarına ulaştı ancak bu sefer rakibinden daha çok fiziği hakkında endişelenmesi gerekiyordu. A bacakta ağrı Bu onu çeyrek final maçında zaten etkilemişti. Alcarazbu sefer Djokovic'in rekabetçi olmasına izin vermiyor. Sadece bir setten sonra hâlâ savaştım ve kaybettim 7-6Belgrad fenomeni pes etmeli ve gitmeli Zverev 2025'in ilk Slam'inde finale doğru serbest alan.

Zverev finalde: Shelton veya Sinner'ı bekliyor

1997 doğumlu Alex Zverev böylece bir Slam'in daha son aşamasına gelerek, kariyerinde başaramadığı darbeyi deneyecek. Ancak bunu yapabilmek için Amerikalıların temsil edeceği başka bir engeli aşması gerekecek. Ben ShletonSonego'nun çeyrek finaldeki kanun koyucusu veya dünyanın bir numarası Jannik Günahkar. İtalyan'ın şansı ondan yana. Her şeyden önce skor tablosunda Alcaraz ve Djokovic olmayınca, Güney Tirollü oyuncu kariyerinin üçüncü Slam'ini kazanma ve bir yıl sonra kendini yeniden teyit etme şansının daha da arttığını görüyor. Avustralya.