Dün sahada yaşadığı rahatsızlığın ardından Edoardo Bove'un durumu iyiye gidiyor: durumuyla ilgili son gelişmeler
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 2 Aralık 2024, 20.42
Fiorentina ile Inter arasında dün öğleden sonra saat 18.00'de Artemio Franchi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında kameralar bir anda şuraya odaklandı: Edoardo Bove bir kişiyi suçladıktan sonra sahanın ortasında yerde yattı. hastalık. Nörolojik ve kalp hasarı ihtimalini dışlayan genç futbolcu, daha sonra takımla konuşacak.
Edoardo Bove'un hastalığından sonraki durumu
Fiorentina Genel Müdürü Alessandro Ferrari, Edoardo Bove'un ekiple konuşmayı başardım ve onları Çarşamba günü Floransa'da Empoli'ye karşı İtalya Kupası'nda sahaya çıkmaya ikna etti.
Edoardo Bove'un hastalığından sonraki durumu: son gelişmeler
Edoardo Bove'un çöküşünün nedenlerini ve buna neden olan aritminin kökenini belirlemek amacıyla, Edoardo Bove'a gerçekte ne olduğunu anlamak için birkaç test yapılması gerekecek. kalp durmasıdefibrilatörün müdahalesini gerekli kılmaktadır.
En son tıbbi bültende şunu okuyoruz:
Edoardo Bove'un hastalığı ve başkan Eugenio Giani'nin sözleri
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 2 Aralık 2024, 20.42
Fiorentina ile Inter arasında dün öğleden sonra saat 18.00'de Artemio Franchi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında kameralar bir anda şuraya odaklandı: Edoardo Bove bir kişiyi suçladıktan sonra sahanın ortasında yerde yattı. hastalık. Nörolojik ve kalp hasarı ihtimalini dışlayan genç futbolcu, daha sonra takımla konuşacak.
Edoardo Bove'un hastalığından sonraki durumu
Fiorentina Genel Müdürü Alessandro Ferrari, Edoardo Bove'un ekiple konuşmayı başardım ve onları Çarşamba günü Floransa'da Empoli'ye karşı İtalya Kupası'nda sahaya çıkmaya ikna etti.
Edoardo'nun takıma aktardığı coşku sayesinde bir an önce hayata dönme konusunda güçlü bir istek var, bu nedenle takım önümüzdeki Çarşamba günü hemen sahaya çıkmaya hazır olacak.“Buradan çıkmak istiyorum ve hemen oynamaya geri dön“genç adam bunu söylerdi.
Başkan Commisso, yönetim ve Edoardo'nun ailesiyle temas halinde ve oyuncunun babası, durumuyla ilgili olarak ona güvence verdi. Söylentilere göre önümüzdeki birkaç saat içinde başkan oyuncuyla doğrudan bir görüşme yapacak.“Her zamanki gibi gülüyor ve şakalaşıyorİyi olduğunu görmekten mutluyuz” dedi. Ferrari, Careggi'deki Florentine hastanesine kaldırılan futbolcuyu ziyaret ettikten sonra bu açıklamaları yaptı.
Edoardo Bove'un hastalığından sonraki durumu: son gelişmeler
Edoardo Bove'un çöküşünün nedenlerini ve buna neden olan aritminin kökenini belirlemek amacıyla, Edoardo Bove'a gerçekte ne olduğunu anlamak için birkaç test yapılması gerekecek. kalp durmasıdefibrilatörün müdahalesini gerekli kılmaktadır.
En son tıbbi bültende şunu okuyoruz:
Yeni güncellemeleri beklerken futbol dünyası, Viola orta saha oyuncusunun etrafında birleşerek, hızlı ve tam bir iyileşme için en iyi dileklerini içeren mesajlar gönderiyor.“Sakin bir gece geçirdikten sonra çocuk ekstübe edildi. Şu anda uyanık, uyanık ve yönelimlidir. Ailesi, Fiorentina yönetimi, koç ve takım arkadaşlarıyla konuştu ve aynı zamanda duygusal bir video görüşmesi yaptı. Önümüzdeki birkaç gün içinde sahadaki kritik duruma yol açan nedenlerin belirlenmesi için daha ayrıntılı incelemeler yapılacak.”
Edoardo Bove'un hastalığı ve başkan Eugenio Giani'nin sözleri
“Edoardo ile konuştum, o altın bir çocuk ve bu zor anla yüzleşme şekliyle bunu şimdi bile kanıtlıyor. Aldığı sevginin farkına varıp varmadığını bilmiyorum. Ona Floransa'nın duygusunu ve büyük kalbini aktardım”tarafından bildirildiği üzere Toskana Bölgesi başkanını ilan etti. Gösteriş Fuarı.