BRUSCA hayal kırıklığı ve basın toplantısından çıkış

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Spalletti milli takımın milli takımından temin etti: 8 Haziran konferansında Gravina'nın kararını duyurdu.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 8 Haziran 2025, 15:50

Luciano Spalletti olmuş fahişe İtalyan milli takımının teknik komiserinin görevinden. 2026 Dünya Şampiyonası'nın yeterliliğini tehlikeye atan Norveç'e karşı ağır yenilgi belirleyici.

Spalletti milli takımdan çıkarıldı

Gazetecilerle karşılaştırma sırasında, bir soru tarafından gözle görülür bir şekilde tahriş oldu, aniden kapak odasını terk etti. Her şeye rağmen, Spalletti görevini Moldova'ya karşı bir sonraki maçta sonuçlandıracak ve burada “Kazan ve İkna” na ihtiyaç duyacak.

Başkan ile çok konuşmaya gittik, ancak geri çekilmelerde olmasak bile her zaman temas halindeyiz. Gravina bana milli takım koçu tarafından yetiştirileceğimi söyledi. ÜzgünümAma var olduğumuz ilişkimiz göz önüne alındığında, vazgeçme niyetim yoktu, benim yerimde kalmayı ve işimi yapmaya devam etmeyi tercih ederdim. Ancak, o zaman muafiyet ve bunu not etmeliyim. İlişki göz önüne alındığında, sonuçların yolu dikkate alınarak, aslında bazı kötü sonuçlar ortaya çıktı. Bu rolü her zaman anavatan için bir hizmet olarak anladığım için, milli takım için doğru yolu kolaylaştırmak doğru. Sözleşmenin feshini yapacağım, yarın akşama kadar koç olacağım, Salı gününden beri artık“.
Sonra CT ekledi:

“Beni en çok inciten şey istediğim oyun kalitesine ulaşmamış. Kendim için üzgünüm. Ödevi kabul ederek zor anlar olacağını biliyordum. Başarılı olmadım. Yorum yapmakta nazik olduğunuzu fark ettim, muhtemelen daha da kötüsü hak ettim. Sonuçlarımla hareketle ilgili sorunlar yarattım“.
Spalletti, her zaman bir yürüyüş olmayacağına, ancak Dünya Kupası'na ulaşacağına ikna olduğunu açıkladı. Ancak, bu inancı hareketsiz tutmaya ekledi, mevcut oyuncuların gücünü göz önünde bulundurarak gerekli seviyenin altında hissettiğini vurguladı. Sonra bunu söyledi Geçmişte kuluçka yapmak kayıp zamançünkü olanları değiştiremeyeceğiniz ve giydikleri gömleğin yüksekliğinde bir oyun oynamanın önemini yinelediğiniz için.

Bu bağlamda, MoldovaSpalletti stresli Kazanmanın ve ikna edici olmanın önemi Yerini alacak yeni bir döngü başlatmak için. Gömleğe olan bağlılığını ve eğitimli oyuncuları ifade etti, ancak potansiyelin altında farklı performanslara dikkat çekerek onları becerilerinin maksimum değerine ifade edemediğini itiraf etti.

Spalletti Milli Takımdan Exonereded: Basın toplantısından hayal kırıklığı ve brusque çıkışı

Teknisyen, özellikle hassas bir soruyu cevaplarken aniden basın toplantısından ayrıldı. Bir gazeteci ona ihanete uğramış olup olmadığını sorduğunda, sürprizle cevap verdi: «Neden ihanete uğramış hissedeyim?“Ve Gravina, Giancarlo, Marco, Mauro, Roberto ve Emiliano da dahil olmak üzere çeşitli isimlerden bahsetti. Ancak, daha fazla açıklama yapmadan, görünür bir şekilde hareket etti, gazetecilerle toplantıyı aniden keserek gerginlik ve duygu dolu bir atmosfer bıraktı.