“Bu gece bana baktığını ve benimle gurur duyduğunu biliyorum.”

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Futbolcunun sözleri, “Bana eşsiz bir şeyi fethetme gücü verdin”

İle ilgili Rosamaria Bombay Yayınlanan 21 Ağustos 2023

İlk karar veren gol kadınlar dünya finaliİspanya’ya önce dünya şampiyonluğunu, ardından dramını veriyor.

Olga CarmonaReal Madrid’de forma giyen 23 yaşındaki Sevilla doğumlu, dünya şampiyonluğunu kazanmanın verdiği büyük sevincin ardından babasının öldüğünü öğrendi.

Şunu da okuyun: Tuhaf eşadlılık vakası: 17 yaşındaki futbolcunun adı Silvio Berlusconi

Haberler

Haber, tarafından açıklandı. İspanyol federasyonuOyun sonunda ve ödüllerin bitiminde oyuncunun yastan nasıl haberdar olduğu belirtilirken, oyuncu ayrıca bireysel ödülü aldı. finalin en iyi oyuncusu.

Ölüm nedeni ve tarihi açıklanmadı. Aslında Carmona, hakkında hiçbir şey bilmeden Sidney’deki sahaya çıktı. İle kaptanlık kolda, gelen sürükleyici Avustralya ve Yeni Zelanda’da gerçekleşen turnuvanın en büyük favorilerinden biri olan İsveç’e karşı da gol atarken, yarı finalde olduğu gibi takım arkadaşlarının da sayısı arttı.

Maç sonrası, bir röportaj sırasında, ben daha kötü haberin farkındayken, golü de adadı. bir arkadaşının kayıp annesine. Bu nedenle adı “mersi“, keçeli kalemle yazılmış ve oyun gömleğini coşkuyla kaldırırken gösterilmiştir.

Basın açıklamasının sonunda İspanya Federasyonu şunları yazdı: “Seni seviyoruz Olga, sen İspanyol futbolunun tarihisin“.

futbolcunun mesajı

Carmona, sosyal medya hesabından babasını şöyle hatırladı:Ve bilmeden, maç başlamadan önce yıldızım vardı. biliyorum ki bana benzersiz bir şey yaratma gücü verdin. Bu gece bana baktığını ve benimle gurur duyduğunu biliyorum. huzur içinde yat baba“.

Ayrıca okuyun: Carlo Mazzone öldü: eski teknik direktör 86 yaşındaydı