Cenova'da kulüp başkanlığını Dan Sucu'ya devretti

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Cenova CFC'nin yeni bir başkanı var: Rumen girişimci Dan Sucu.

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınlandığı tarih 13 Ocak 2025, 20.13

Dan Sucu yeni başkanı Cenova. Rumen girişimci bugünden itibaren resmi olarak Yönetim Kurulu'na katılarak başkanlık görevini üstleniyor ve görevi Alberto Zangrillo'dan devralıyor.

Cenova'da kulüp başkanlığını Dan Sucu'ya devretti

Orada randevu yazan: Dan Sucu resmileştirildi Bugün Cenova Yönetim Kurulu toplantısı sırasında.

“İtalya'nın en eski kulübünün başkanı olmak bir onurdur. büyük sorumluluk gerektiren bir pozisyonve bunu gereken tüm zaman ve enerjiyle elimden gelenin en iyisini yapmaya niyetliyim. Yatırımımızla kulübe doğru istikrarı sağlamasına yardımcı olmak için girdik ve eminim ki büyümeye devam etmek için verimli bir şekilde çalışacağız, daha önce bu yana Kulüpte olan ve adına mükemmel şeyler yapmış olanlarla her gün çalışacağız. süreklilik. Cenevizlilerin sevgisini ve sıcaklığını yakından yaşama fırsatı buldum ve bunun tarif edilemez bir deneyim olduğunu garanti edebilirim. Bu yolculuğa tek seferde başlamak için sabırsızlanıyorum öyle büyüleyici ve benzersiz bir gerçeklik ki”.
Dün Ferrari'de Parma'ya karşı kazandığı maçı izlemek için Cenova'ya gelen Rumen girişimci, şu ödülü almıştı: Şirket hisselerinin %77'sikulübün en büyük hissedarı haline geldi.

Başkanlık görevine ek olarak, Romanya milli takımının eski kaptanı Razvan Rat spor alanından sorumlu olacak, Ovidiu Golea ise pazarlama ve geliştirmeden sorumlu olacak. Yönetim Kurulunun diğer üyeleri kesinleşti: Kulübün CEO'su Andres Blazquez; Flavio Ricciardella, genel müdür; Alessandro Giudice, meclis üyesi ve Cosmin Golea.

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüle

Genoa Cfc (@genoacfc) tarafından paylaşılan bir gönderi
Alberto Zangrillo'nun taraftarlara vedası

Eski başkan, rossoblù hayranlarını selamlamak için sevgi dolu bir mesaj gönderdi:

“Sevgili Cenevizliler, Başkanınız olmak bir ayrıcalık ve onurdu”.
Ancak Zangrillo bir açıklama yaptı. beklenmedik duyuru:

“Yeni Başkanımız Sayın Sucu bana isteyip istemediğimi sordu. Cenova Yönetim Kurulu'nda kalacak. Nazik davetinizi coşkuyla ve hizmet ruhuyla kabul ettim. Sizi sevgi ve minnetle kucaklıyorum. Alberto Zangrillo”.