dünyada 6 numara olur

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Jannik Sinner, Toronto’da sezonun altıncı ATP Masters 1000 turnuvası olan ‘National Bank Open’ı kazandı.

İle ilgili Clare Nava Yayınlanan 14 Ağustos 2023

Jannik Sinner, Toronto’da sezonun altıncı ATP Masters 1000 turnuvası olan “National Bank Open”ı 6.660.975 $’lık ödül havuzuyla kazandı.

Tenis, Sinner Toronto ATP’yi kazandı: dünyada 6 numara oldu

Jannik Günahkar Toronto’da National Bank Open’ı kazandı, sezonun altıncı ATP Masters 1000 turnuvası6.660.975 $ ödül havuzu ile. Avustralyalıyı finalde yendi Alex DeMinaur 6-4-6-1 için bir saat 20 dakikalık oyun. Sinner için bu, kariyerinin bir “1000”deki ilk başarısı ve bir İtalyan’ın ikinci başarısı. Fabio Fognini 2019’da Monte Carlo’da. Çarşamba günü 22 yaşına girecek olan Sinner, Toronto’daki başarısı sayesinde dünya sıralamasında 6. sıraya yükselecek.

Tenis, Günahkar Toronto ATP’sini kazandı: açıklamaları

Bu başarı benim için çok şey ifade ediyor. Her gün yanımda olan tüm insanlarla, ekibimle paylaştığım harika bir sonuç. Herkes burada değil ama umarım burada olmayanlar beni izliyordur. Çok çalıştık ve bu sonuçlar bizi iyi hissettiriyor ve daha güçlü hissettiriyor, ayrıca daha çok çalışma isteği uyandırıyor.” beyan etti günahkar Toronto’daki ‘National Bank Open’daki başarının ardından. “Her rakiple doğru tavırla yüzleşerek bu durumu nasıl ele aldığımı sevdim. Üzerimde baskı hissettiğimi inkar etmeyeceğim ama sanırım noktadan noktaya oynamaya ve sahada herkese gereken saygıyı göstermeye çalışarak bunu iyi idare ettim.Günahkar dedi.