Eski sevgilinin ‘Uygunsuz fotoğraf’ şantajı hayatını kararttı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Eski sevgilinin ‘Uygunsuz fotoğraf’ şantajı hayatını kararttı
Kozmetik fabrikasında emekçi olarak çalışan A.M. (25), , 6 yıl evvel evlendiği uzaktan akrabası M.N. (27) ile ‘şiddet’ sebebi öne sürülerek 2019’da boşanma sonucu aldı. İki yıl süren boşanma davası sırasında A.M., kozmetik fabrikasında paketleme çalışanı olarak çalışan M.Ç. ile birlikte olmaya başladı. Sekiz ay süren bağlantı M.Ç.’nin kıskançlık krizleri yüzünden bitmiş oldu. Lakin M.Ç., A.M.’nin peşini bırakmadı. M.Ç., A.M.’yi, fotoğraflarını akrabalarına ve arkadaşlarına göndermekle tehdit etti. Tehditlerden bıkan A.M., M.Ç. hakkında şikayet dilekçesi verdi. Cumhuriyet Savcılığı, M.Ç. hakkında uzaklaştırma sonucu verdi. Bu defa M.Ç., A.M.’ye bıçaklı fotoğraflar gönderip barışmak için korkutmaya çalıştı. Olumsuz cevap alan M.Ç., A.M.’nin özel fotoğraflarını eski eşi ve ailesine gönderdi.

‘FOTOĞRAFLARI FLAŞ DİSKE KAYDEDİP TOPRAĞA GÖMMÜŞ’

Fotoğraflar yüzünden babasının rahatsızlandığını söyleyen A.M., eski sevgilisinin farklı telefon numaralarından kendisine daima tehdit iletileri göndermeye devam ettiğini belirterek yardım istedi. M.Ç. hakkında 3 kere şikayet dilekçesi verdiğini anlatan A.M., “Benim öbür fotoğraflarım da olduğunu argüman ediyor. Fotoğrafların içeriğini bilmiyorum, fotoğrafları 3 farklı flaş diske kaydedip toprağa gömdüğünü ileri sürüyor. Şikayet edersem onları çıkartıp, aileme göndereceğini söylüyor. Daima farklı telefonlarla bildiri gönderiyor” dedi.

‘ZORLA BİRLİKTELİK TEKLİF EDİP 3 BİN TL PARA İSTEDİ’

M.Ç.’nin daima bir arada olmak için bildiri gönderdiğini, birtakım kimi da para istediğini ileri süren A.M., “beraber olmak istiyor. En son 3 bin TL istedi. Buluşmak istiyor, gelemeyeceğimi söyleyince beni komşularıma rezil etmekle tehdit ediyor. İş arkadaşlarımla da tehdit edip fotoğraflarımı, konuşmalarımı atacağını söylüyor. Şu an bu adam beni sıkıntı durumda bırakmak için tanıdığım herkesle irtibata geçiyor. Korkuyorum. Aileme yaklaşmasını istemiyorum. Türkiye’deki bayan cinayetlerinin bir yenisi olmak istemiyorum, öldürülmekten korkuyorum. Beni bu adamdan kurtarın” diye konuştu.

TOPLUMSAL MEDYAYA ‘ÖLMEK İSTEMİYORUM’ DİYEREK GÖRÜNTÜ ATTI

Öte yandan toplumsal medya hesabından görüntü yayınlayarak yardım isteyen A.M., çektiği görüntüde şunları söylemiş oldu:

“Öldürülmekle tehdit ediliyorum. Ben ölmek istemiyorum. Benim ailemi öldürüp ziyan vermekle tehdit ediyor. Bu adam elini kolunu sallayarak gezmeye devam ediyor. Şikayetçi olduğumu öğrenmiş. Telefonla beni arayıp ‘şikayetini geri çekmezsen tekrar işe gidemezsin’ diyor. Beni iş yerimdeki çalışanlara rezil etmekle tehdit ediyor. Bana beraberlik teklif ediyor. Endişeden işe gidemiyorum. Bana yardım edin. Benim bakmakla yükümlü olduğum 2 çocuğum var. Tehditlere artık dayanamıyorum.”