Blue Fabio Fognini tenis bırakıyor: Wimbledon'a duyurulan geri çekilme duygularla dolu bir yolu kapatıyor.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 9 Temmuz 2025, 16:21
Fabio Fognini38 yaşında, resmen açıkladı geri çekilmek ondan tenis Carlos Alcaraz'a karşı ilk turda destansı bir meydan okumanın sonunda Wimbledon 2025 vesilesiyle profesyonel. Veda basın toplantısı bugün yapıldı ve uzun ve tutkulu kariyerinin sonucunu işaret etti.
Fognini Tenis'i Selamlar: Yetenek ve Zaferler Arasında Bir Kariyer
Fabio Fognini, profesyonel teniste uzun macerasını resmen kapatarak ikonik başarılar ve anlarla dolu bir kariyeri geride bırakıyor. Ligurian varlıklarla selamlıyor 9 ATP başlığıprestijli göze çarpıyor Masters 1000, Monte Carlo tarafından 2019'da kazandıonu devrenin büyükleri arasında kutlayan bir şirket.
Double'da, arkadaş ve vatandaşla birlikte Simone BolelliBir tane fethetti 2015 Avustralya Açık'ta tarihçi zaferYakın tarihte en kazanan İtalyan çiftlerden biri olmak. Grand Slam turnuvalarında, en iyi tekil yolculuğu geri dönüyor 2011 Roland GarrosÇeyrek finallere ulaştığında, Parisli Kırmızı Dünya'daki değerini de gösterdi.
Temmuz 2019'da dünya sıralamasının tepesine dokunarak girdi. İlk 10 ATP İyi haklı bir 9. sırada: İtalyan erkek tenisi için kırk yılı aşkın bir süredir eksik olan tarihi bir kilometre taşı.
Tenis, Fabio Fognini geri çekilmeyi 38 yılda duyurdu: Veda Konferansı
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınladı 9 Temmuz 2025, 16:21
Fabio Fognini38 yaşında, resmen açıkladı geri çekilmek ondan tenis Carlos Alcaraz'a karşı ilk turda destansı bir meydan okumanın sonunda Wimbledon 2025 vesilesiyle profesyonel. Veda basın toplantısı bugün yapıldı ve uzun ve tutkulu kariyerinin sonucunu işaret etti.
Fognini Tenis'i Selamlar: Yetenek ve Zaferler Arasında Bir Kariyer
Fabio Fognini, profesyonel teniste uzun macerasını resmen kapatarak ikonik başarılar ve anlarla dolu bir kariyeri geride bırakıyor. Ligurian varlıklarla selamlıyor 9 ATP başlığıprestijli göze çarpıyor Masters 1000, Monte Carlo tarafından 2019'da kazandıonu devrenin büyükleri arasında kutlayan bir şirket.
Double'da, arkadaş ve vatandaşla birlikte Simone BolelliBir tane fethetti 2015 Avustralya Açık'ta tarihçi zaferYakın tarihte en kazanan İtalyan çiftlerden biri olmak. Grand Slam turnuvalarında, en iyi tekil yolculuğu geri dönüyor 2011 Roland GarrosÇeyrek finallere ulaştığında, Parisli Kırmızı Dünya'daki değerini de gösterdi.
Temmuz 2019'da dünya sıralamasının tepesine dokunarak girdi. İlk 10 ATP İyi haklı bir 9. sırada: İtalyan erkek tenisi için kırk yılı aşkın bir süredir eksik olan tarihi bir kilometre taşı.
Tenis, Fabio Fognini geri çekilmeyi 38 yılda duyurdu: Veda Konferansı
Tenisin ona tüm yaşamdan eşlik ettiğini ve bunu yapmaya devam edeceğini ve beraberinde birçok iyi anı getireceğini ekliyor. Djokovic, Nadal ve Federer döneminde oynamayı unutmayın, şimdiye kadarki en iyisidir ve o dönemi yaşadığı için şanslı olarak adlandırılır.“Bugün resmi, hepinizi selamlıyorum. Bence bu veda etmenin en iyi yolu. Kariyerin son yılları zor oldu, zaman kendime karşı dürüst olmaya başladı. Alcaraz ile maçtan sonra geri dönmek istemiyorum. Sıralamada damlalarım vardı. Bu sporu seviyorum ve motivasyon hala yüksek, tenis yaşam boyunca bana eşlik etti. Kalbimde tuttuğum birçok güzel anım var, özel bir şey. Ancak bu gün geleceğini biliyordum. “
“Amaç gelecek yıl Monte Carlo'ya çekilmekti, ama hayat böyle. Şu anda veda etmekten mutluluk duyuyorum. Diğer turnuvalara katılmayacağım, bugün ayrılıyorum. Son yıllarda yaralanmalar nedeniyle çok acı çektim ve yaşımda gittikçe zorlaşıyor. Bence bu verebileceğiniz en iyi karar. Dünyanın en güzel alanında oynadım, mükemmel veda. “