Geçtiğimiz saatlerde babası Vittorio hayatını kaybeden futbolcu Fabio Quagliarella için derin üzüntü
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 31 Ekim 2024, 19:21
için ciddi yas Fabio Quagliarella: öldü Papa Uzun bir hastalığın ardından Vittorio. İkisini derin bir bağ birleştirdi; Bu yenilgi, Napoli ve İtalyan milli takımının eski forvet oyuncusu için özellikle acı verici bir an anlamına geliyor.
Fabio Quagliarella'nın yası: Futbol dünyasından başsağlığı mesajı
Ölümünün duyurusu, Quagliarella'nın memleketi Castellammare di Stabia'dan bir ekip olan Virtus Junior Stabia tarafından sosyal medyada yayınlandı:
Fabio ve babası arasında özel bir bağ var. Takip olayı sırasında Corriere della Sera'ya şunları söyledi:
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 31 Ekim 2024, 19:21
için ciddi yas Fabio Quagliarella: öldü Papa Uzun bir hastalığın ardından Vittorio. İkisini derin bir bağ birleştirdi; Bu yenilgi, Napoli ve İtalyan milli takımının eski forvet oyuncusu için özellikle acı verici bir an anlamına geliyor.
Fabio Quagliarella'nın yası: Futbol dünyasından başsağlığı mesajı
Ölümünün duyurusu, Quagliarella'nın memleketi Castellammare di Stabia'dan bir ekip olan Virtus Junior Stabia tarafından sosyal medyada yayınlandı:
Sampdoria ayrıca taziye mesajını da yayınladı:“Virtus Junior Stabia, sevgili Vittorio'nun kaybı nedeniyle Quagliarella ailesinin acısına tutunuyor. Altın kalpli, her zaman cömert ve yardımsever bir adamve toplumumuzun büyük bir dostu. Yokluğu büyük bir boşluk bırakıyor ama anısı her zaman bizimle yaşayacak. Quagliarella ailesi hepimizden en derin başsağlığı dileklerimizi alıyor.”
Fabio Quagliarella ile babası Vittorio arasındaki bağ“UC Sampdoria, Vittorio Quagliarella'nın vefatından dolayı başsağlığı dileklerini iletiyor, efsanemiz Fabio'nun babası. Sampdoria kulübünden en içten taziyelerimizi Quagliarella ailesine gönderiyoruz.”
Fabio ve babası arasında özel bir bağ var. Takip olayı sırasında Corriere della Sera'ya şunları söyledi:
“Babam her zaman bir adım öndedir; beni sapığın elinden kurtardı. Onun sayesinde artık yeni bir hayat yaşayabiliyorum“.