Gerçeklerin dramatik olarak yeniden yapılandırılması

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Fransız kayakının genç bir yeteneği olan Margot Simond, Alta Savoia'daki bir kayak kazasında sadece 18 yaşında hayatını kaybetti.

İle ilgili
Filippo imundi

Yayınladı 25 Nisan 2025, 10:04

Margot Simond, kısa kariyeri boyunca Junior kategorisinde Fransa'nın 1. numarasını mezun etmeyi başardığı bir transalpin kayak vaadiydi. Genç sporcu, bir kaza nedeniyle bir eğitim seansı sırasında hayatını kaybetti. Ne olduğunu yeniden yapılandırıyoruz.

Kayaklarda çok genç ölmek, alaycı bir kader

İtalya, bir eğitim sırasında bir kazada da ölen milli takımımızın yetenekleri olan Matilde Lorenzi'nin ortadan kaybolmasından henüz iyileşmedi, sonuç olarak Margot Simond'un aile üyelerinin hissettiği acıyı hayal edebilirsiniz.

Kar yağmasında bu on beşinci trajedi açılıyor Eğitim pistlerinin güvenliği üzerine bir tartışmaGenellikle çok hızlı ve çok az kaçış yolu ile bu, talihsiz hipotezde ciddi bir kaza olmasına yol açar – Margot Simond'a olduğu gibi – derhal müdahale etmek mümkün değildir.

Müdahaleler Rekabet faaliyetinin performansını maksimum kapasiteye teşvik etmek Hızlı bir şekilde yapılmalıdırlarTabii ki, hızın tüm riskin temelini oluşturduğu bir spor olmak yüksektir, ancak onu düşürmek için daha fazla yapılabilir.

Margot Simond, kim

Margot Simond Fransız kayakının yeni başlayan bir yıldızıydı, Ulusal Junior Şampiyonanın galibi Geçen Mart ve parlak bir kariyer için tüm kimlik bilgileri vardı.

Önce Ölümü iletmek için gazete Le Dauphiné Libéré Ve sonra Sosyal X'e bir mesajla Fransız Federasyonu.