Mike Tyson, Jake Paul ile yaşadığı kavgadan bir ay sonra ringde yaşadığı rahatsızlığı ve zorlukları paylaştı.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 12 Aralık 2024, 13.20
Ünlü Youtuber'la ringdeki buluşmasından bir ay sonra Jake Paul, Mike Tyson maç sırasında ve sonrasında yaşadığı zorlukları anlattı. Röportajda söylediği sözler Fox Spor Radyosu.
Mike Tyson'ın Jake Paul maçı sonrası itirafı
Mike Tyson bunu açıkladı kavganın çoğunu hatırlamıyorumRekabete dönüş, yalnızca kendisinden 30 yaş küçük olan rakiple arasındaki yaş farkı nedeniyle değil, aynı zamanda çeşitli fiziksel sorunlar nedeniyle de karmaşık hale geliyor.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 12 Aralık 2024, 13.20
Ünlü Youtuber'la ringdeki buluşmasından bir ay sonra Jake Paul, Mike Tyson maç sırasında ve sonrasında yaşadığı zorlukları anlattı. Röportajda söylediği sözler Fox Spor Radyosu.
Mike Tyson'ın Jake Paul maçı sonrası itirafı
Mike Tyson bunu açıkladı kavganın çoğunu hatırlamıyorumRekabete dönüş, yalnızca kendisinden 30 yaş küçük olan rakiple arasındaki yaş farkı nedeniyle değil, aynı zamanda çeşitli fiziksel sorunlar nedeniyle de karmaşık hale geliyor.
Son yıllarda boksör, kıtalararası bir uçuş sırasında akut ülser belirtileri gösterdiği ciddi bir olay da dahil olmak üzere çok sayıda sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldı. Bu bakımdan Mike Tyson'ın fiziksel durumu maç sırasında bile ideal değildi. Kendisi şunları ifade etti:“hafıza kaybı yaşadım. İlk turdan sonra geri döndüğümü hatırlıyorum ve Jake bir çeşit şey yapıyordu…”. Eski şampiyonun konuşmasının aniden kesilmesi, o anın ayrıntılarını akılda tutmanın zorluğunu gösteriyor.
Jake Paul'a karşı oynadığı maçtan sonra Mike Tyson için pişmanlık yok“Şunu söyleyebilirim kavgadan sonra vücudum gerçekten çok ağrıyordu. Sürekli göğüs ve karın ağrılarım vardı.”
Jake Paul, Mike Tyson'ın Teksas'taki Dallas Cowboys stadyumunda 8 rauntta efsaneyi mağlup ederek ringlere dönüşünde olumsuz bir an yaşadı. Karar, zaferi boksör-youtuber'a puanla ödüllendiren üç yargıç tarafından oybirliğiyle verildi. Yenilgiye rağmen eski şampiyonun hiçbir pişmanlığı yok: Bu, her şeye rağmen, bir şampiyonun uzun kariyerinde sadece yeni bir bölüm. mücadeleye devam et.“Son kez ringe adım attığım için hiç pişman değilim. O hastalıktan neredeyse ölüyordum… Sekiz kan nakli aldım. 25 kilomun yarısını hastanede kaybettim ve tekrar ayaklarımın üzerinde durabilmek için elimden gelen her şeyi yapmak zorunda kaldım. Bu sekiz tur hızla sona erdi. Yorgun değildim. Terlemiyordum. Bunu anlamadım.”