Inzaghi, Şampiyonlar Ligi'ndeki yenilgiden sonra Inter'den ayrıldı: Yeni takımda duyuru

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Simone Inzaghi ve Interer ayrı: Yönetim ile toplantı, yolun sonunu birlikte doğrular. Koçun ilk sözleri.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 3 Haziran 2025, 18:34

Günlerce büyüyen hipotezler ve gerilimlerden sonra resmi onay geldi: Simone İnzaghi veİç içe Yollarını ayırmaya karar verdiler. Son Nerazzurri tarihinin iniş ve çıkışlarla işaretlenmiş, ancak her şeyden önce tamamen memnun olmayan beklentilerle önemli bir bölümünü kapatan bir veda. Antrenör ve yönetim arasındaki belirleyici toplantı, Şampiyonlar Ligi'ndeki son hayal kırıklıklarından sonra artık devam edemeyeceği bir ilişkinin sonunu onayladı.

Şimdi Inter geleceğe bakarken, Inzaghi yeni zorluklara hazırlanıyor.

Inzaghi, Şampiyonlar Ligi'ndeki yenilgiden sonra Inter'den ayrılıyor: Duyuru

Simone Inzaghi Uzun bir mektuptaNerazzurri ailesine bir selam verdi ve her şeyi verdiği dört yıllık bir kurstan sonra kulüpten ayrılma zamanı geldiğini duyurdu.

“Bu dört yılda her şeyi verdim, Inter, her zaman günün ilk ve son düşüncem olmuştur. Bugün olduğu gibi zor bir günde, herkese şükran duygumu tekrarlamak doğru. Seni asla unutmayacağım ”.
İkinci yıldızın scudetto ve 2023'te UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ve birkaç gün önce, personeli ve tüm ekiple birlikte yapılan çalışmaların somut bir ifadesi olarak fethedilen altı kupayı hatırladı. Hissedarlara her zaman gösterilen güven için, Başkan ve işbirlikçilerine günlük yardım ve diyalog için teşekkür etti.

“Bugün olduğu gibi zor bir günde Bence bu şükran duygusunu tekrarlamak doğru Ayrıca biraz önce sona eren karşılaştırma için. Dürüst olduk ve bu muhteşem yolu sonuçlandırmaya karar verdik “.
Sonunda, onu destekleyen, zor zamanlarda onunla ağlayan ve başarıları birlikte kutlayan milyonlarca Nerazzurri hayranına son bir kelime adadı ve onları asla unutmamasını sağladı.

Başkan Beppe Marotta Daha sonra antrenör Piacentino'yu selamlamak istedi, hissedar Oaktree ve tüm kulüp adına teşekkür ederek, gösterilen tutku ve karşılaştırmadaki samimiyet için teşekkür etti:

“Sadece her gün başarıya ulaşmak için birlikte savaştığınızda, bugün olan gibi bir Franco diyaloğunuz olabilir”.
Inter, yeni koçu seçmenin zamanı geldi

Inter, hızlı bir şekilde yeni bir teknisyen bulmalıdır. 11 Haziran'da Dünya Kupası'na gidecek kulüp için Los Angeles. Kutup pozisyonunda, şu anda şampiyonanın son gününden sonra zaten temas kurduğu Como ile bağlantılı olan CESC Fabregas var. Bununla birlikte, bu saatlerde kulüple herhangi bir yaklaşımı reddeten de Zerbi var.

Inzaghi, Şampiyonlar Ligi'ndeki yenilgiden sonra Inter'den ayrıldı: Yeni takımda duyuru

Inter'e varışının duyurulmasından tam dört yıl sonra Inzaghi, kulübe 2026 için planlanan sözleşmenin doğal sona ermeden önce nerzazzurri deneyimini önceden sonuçlandırma niyetinden haberdar etti. teklif Al Hilal yılda 25 milyondan.

Arabistan'daki bu yeni macera çok erken başlayacak: Teknisyen bu hafta sonu Miami'ye uçmalı, burada yeni ekibi 18 Haziran'da Real Madrid'e karşı kulüp dünya şampiyonasında çıkacak.