Inzaghi'nin PSG ile 5-0 yenilgisinden sonra tepkisi

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Konferansta Inzaghi için Karanlık Yüz: Inter, Durdurulamaz bir PSG tarafından Şampiyonlar Ligi finalinde ezildi ve hayal kırıklığı aşikar.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 1 Haziran 2025, 11:06

Spot ışığında son İle ilgili Şampiyonlar Ligi Lig, Nerazzurri, rakiplerin gücüne ve kararlılığına direnemeyen ışıltılı bir PSG tarafından boğuldu. Kazanmalara yer bırakmayan, ancak derinden yanan ağır bir 5-0. Bu débâcle'ın merkezinde, teknisyeni Simone Inzaghi var.İç içe Kendini kanıtlanmış bir yüzle bir basın toplantısında sunan, kendisi, takım, taraftarlar ve tüm şehir için sindirilmesi zor bir yenilginin farkında olan, kimsenin kolayca unutamayacağı bir finalde.

Marotta, Şampiyonlar Ligi'ndeki darbeye rağmen Inzaghi'ye olan güveni doğruladı

Beppe Marotta, en azından şu an için çevreyi güvence altına almak için müdahale etti. Bir röportajda GökyüzüInter Başkanı, antrenör Simone Inzaghi'ye tam güveni doğruladı, ancak final akşamı PSG'nin üstünlüğünü kabul etti.

Marotta bu yenilginin Tüm mevsimi tehlikeye atmamalı Nerazzurri ve teknisyenle ilgili herhangi bir değişiklik beklenmediğini hatırladı:

“Inzaghi'de hiçbir şey değişmez: Önümüzdeki hafta birbirimizi görecektikHala bir yıllık sözleşmesi var. “
Hem takıma hem de taraftarlara teşekkür ederek, şimdiye kadar alınan yolu överek ve rakiplerin değerini tanıyarak, oyunu önemli bir bölümün kapatılması olarak tanımladı.

Şampiyonlar Ligi Finalinde Desfeat Inter: Inzaghi'nin yenilgisinden sonra tepkisi

“Bu akşamın Benim iç içim görünmüyorduBiliyorum ve çocuklar da bunu biliyor, ama bu hiçbir şey almıyor, Yolla gurur duyuyorum“.
Sonra teknisyen ekledi:

“Kazanmayı hak ettiği daha güçlü bir PSG bulduk. Kötü bir şekilde yaklaştık, uzadık ve görevlerini kolaylaştırdık. Kötü bir yenilgi, ama sezonu unutmayalım. Sıfır başlıklar evet, ama çok iyi aynı. Çocuklar başlarını yüksek olmalı. “
Büyük soru şimdi Simone Inzaghi'nin geleceği ile ilgili. Teknisyen, önümüzdeki haftalarda şirketle yüzleşeceğini ve üç yıl içinde ikinci finali kaybettikten sonra acı, temayla Serenity ile başa çıkmak için nasıl çok güçlü olduğunu vurguladığını açıkladı. Ayrıca, şirketin her zaman takıma nasıl yakın olduğunu ve sonuç için hayal kırıklığını paylaştığını vurguladı.

“Kulüp Dünya Şampiyonası için ABD'de% 100 olacaksam? Bu soruya cevap veremem, Şu anda eğitim ve saygıdan çıktım. Bu yenilgi beni çok etkiliyor. “
Daha sonra bu yenilginin ne kadar büyük bir hoşnutsuzluğa neden olduğunu itiraf etti, ancak aksiliklerden, sıradan görünse bile, onun için geçmişte zaten böyle olduğunu doğrulayan daha güçlü olabileceğimizi hatırladı.