“Kimseden almadım”

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Cassano, Mourinho’ya Instagram’da konuşarak yanıt veriyor: “Onları hayatımda hiç kimseden almadım”. Ve yeni ifadeler vaat ediyor

İle ilgili Vincent Pennisi Yayınlanan 10 Nisan 2023

Aradaki mesafede yeni arama ve yanıt turu Antonio Cassano ve Jose Mourinho. Eski Real Madrid, Roma ve Inter forvet oyuncusu, daha önce yöneltilen suçlamalara aynen yanıt veren Giallorossi teknik direktörünün sözlerine yanıt verdi. Cassano.

Cassano’nun yanıtı

müdahale etti instagram Cassano kendi tarzında cevap verdi Mourinhoeski Inter takım arkadaşı Marko Livaja’dan herhangi bir yumruk yemediğini itiraf ederek: “Sevgili takipçiler. Yarın akşam Bobo TV’de olacağım için her şeyi orada söyleyeceğim.. Ama Mourinho ve Livaja ile ilgili sözler hakkında bir şeyler tahmin etmek istiyorum. Hayatımda hiçbir şey zor olmadı, sadece 0 ila 18 yaş arası. Ama akıllı bir uyanışım var. Livaja ile tartıştım, her şeyi ve daha fazlasını söyledik ama iki gün sonra eskisi gibi arkadaş olduk. Annem bana hiçbir şeyden ve kimseden korkmamayı öğretti. 30.000 kişiyle tartıştım. Birisi sizi gözetliyordu, casusa yirmi kişinin yoluna çıktığını ve fiziksel bir çatışma olmadığını söyleyin. Hiçbir şey almadım.”

Eski forvet Mourinho’ya sert çıktı

Cassano daha sonra koçuna başka ateş sözcükleri atarak devam etti. Roma: “QSana bir bok söyleyen tavşana, ki bu sadece bir boktan. Ve takımlarınızı oynama şeklinizin yanı sıra bu da başka bir bok parçası. Onları hayatımda hiç kimseden almadım.”

Yeni duyurular geliyor

Ve ikisi arasındaki çatışma burada bitmemiş olabilir, çünkü Cassano Twitch üzerinden son yıllarda çok popüler hale gelen bir yayın olan Bobo TV’nin bir sonraki bölümünde daha fazla açıklama sözü verdi: “Bobo TV’de başka şeyler söyleyeceğiz” eski golcüsü sosyal medyada hep merakla bekleniyordu.