Küçükçekmece’de arabanın yayaya çarptığı anlar kamerada

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Küçükçekmece’de arabanın yayaya çarptığı anlar kamerada
Kaza, 12 Kasım Cuma günü saat 09.00 sıralarında Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. Savlara nazaran şoförünün çok süratle dar olan sokağa girdiği araba, park halindeki bir araba ile yolda yürüyen 29 yaşındaki Kuaför Umut Gökdemir’e çarptı. Gökdemir çarpmanın tesiriyle yere düşerken, araba savularak durdu. Bacakları ezilen Gökdemir, ambulansla İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis grupları kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Görgü şahitleri kaza sırasında alkollü olduğunu ileri sürdükleri şoförün, tek istikamet olarak kullanılan sokağa tersten girdiğini argüman ettiler.

“KAZA YAPAN ARKADAŞLARI TUTTUM AİLESİNE HABER VERDİM”

Kazada yaralanan Gökdemir’in yardımına koşan arkadaşı Lider Seyhan, “Ben burada sesi duydum. Koşarak sese hakikat gittim. Beyaz otomobilin buradan gittiğini görmüştüm lakin sokağın içerisine epeyce süratli girmiş. Şoför bir de alkollüymüş. Sokağa 70-80 km süratle giriyor. Orada bizim diğer arkadaşın aracına çarpıyor. Yazık oldu gencecik çocuk. Ben koşarak gittiğimde arkadaşımı yerde görür görmez şoka girdim. O da beni görür görmez boynuma sarıldı. ‘Yanımdan hiç ayrılma’ dedi. Bacağı paramparçaydı. ‘Ağabey bacağıma ne oldu bana söylemiyorlar ne olur sen söyle’ dedi. Ailesine haber verdim. Kaza yapan arkadaşları orada tuttum. Anlatılmaz bir şey. Fotoğraflarını gördüm bakamadım. Ambulans ve polis geldi aslına bakarsanız. Ambulansa da bizim arkadaşı taşıdık” dedi.

“BU SOKAKTA O DENLİ SÜRAT OLUR MU BİR DE AYKIRI YÖN”

Mahalle sakinlerinden Şabaz Daşdan ise “Saat 13.00 üzereydi, dışarı çıktım. Dışarı çıktığımda beyaz bir aracın sol bir art tekeri zıt dönmüştü. Öldü diye duymuştum fakat ölmemiş çocuk. Bu sokakta o sürat nasıl olur anlamıyorum. Bir de zıt istikametten geliyorsun burası aksi taraf. Düşünebiliyor musunuz buradan bir insanın çıktığını bu sokakta bu biçimde sürat olur mu?” diye konuştu.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERLARINA YANSIDI

Kaza anı ise etrafta bulunan güvenlik kameraları tarafınca saniye saniye kaydedildi. Manzaralarda, süratle sokağa girilen araba, park halindeki arabaya ve yoldaki yayaya çarpıyor. Yaya yere düşerken araba savrularak duruyor. Kazanın olmasıyla kaldırımdaki bayan, sevmeye çalıştığı kedi ile bir arada panikle kaçıyor. Şoför ile yanındaki iki bayan arabadan panikle iniyor.