Küçükçekmece’de dehşet: Uyanınca hırsızla burun buruna geldi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Küçükçekmece’de dehşet: Uyanınca hırsızla burun buruna geldi
Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 04.00 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi’ndeki 3 katlı binada yaşandı. Edinilen bilgiye bakılırsa, sokağa gelen kimliği belgisiz 3 kuşkulu bir süre dolaşarak, etrafı denetim etti. ondan sonrasında şüphelilerden ikisi sokakta gözcülük yaparken, oburu ise yandaki demirden takviye alarak kemerle balkona tırmandı. Akabinde balkonun camını açan hırsız, zorlanmadan içeri girdi. Şahıs, kısa müddette çocukların uyuduğu odadaki telefonu aldı akabinde annenin uyuduğu odaya giderek telefonu şarjdan çıkarıp cebine koydu. Uykudan uyanınca hırsızla göz göze gelen anne Ayşegül Demir ise, şok geçirip çığlık attı. Bunun üzerine korkan hırsız, iki telefon ile masa üstündeki 250 TL’yi çalıp, geldiği yerden kaçtı. Kısa bir şokun akabinde anne Demir, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis parmak izi ve güvenlik kamerası incelemesi yaptı. Akabinde hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

KEMERLE BALKONA TIRMANDI
Hırsızların sokağa gelirken ve gözcülük yaptığı anlar ile hırsızın kemerle balkona tırmandığı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Telefonu çalan hırsızlar çabucak sonrasında balkona girdiği yerden bir daha kemerle inerek kaçtığı güvenlik kamerasında görülüyor. Öte yandan hırsızlar, tıpkı numarayı alan bayana “Selam telefon kaybettin mi sanki, yakınlarda” halinde ileti attı. Bayan kendisine gelen iletiyle bir şok daha yaşadı.

Olay gecesi yaşadıklarını anlatan 3 çocuk annesi Ayşegül Demir, “Saat gece 04.00’te uyuyordum gözlerimi bir açtım, karşımda hiç tanımadığımı bir adam telefonumu şarjdan çıkartıyor. Balkondan girmiş birinci olarak salonda çocuklarımın telefonunu almış, daha sonra benim odaya girdi. Başucumda bir adam telefonumu şarjdan çıkartıyor. görür görmez şoka girdim, çığlık atmaya başladım. Kaçmaya başladı, çocuklarım uyandı onlar fazlaca korktu, çığlık attı. Geldiği yerden birebir biçimde balkondan atlayarak geri gitti. İki kişi de gözcülük yapıyordu. Önemli bir travma bizde oluştu. Ziyan vermedi, ben bağırınca telefonları çaldı lakin eline tableti almıştı onu bırakıp kaçtı. İki telefon çaldı toplamda 8 bin TL bedelinde ve 250 TL çaldı” diye konuştu.