Marcell Jacobs’ın eski kız arkadaşı karısını suçladı: ‘Saldırıya uğradım’

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Marcell Jacobs’ın eski ortağı Renata Erika Szabo, eşi Nicole Daza’yı saldırıya uğradığını söyleyerek suçladı.

İle ilgili Clare Nava Yayınlanan 1 Mayıs 2023

eski ortağı Marcell Jacobs9 yaşındaki ilk çocuğunun annesi, sporcunun karısını bildirdi, Nicole Dazasaldırıya uğradığını iddia etti.

Marcell Jacobs’ın eski kız arkadaşı karısını suçladı: ‘Saldırıya uğradım’

Renata Erika Szaboeski ortağı Marcell Jacobssporcunun şu anki eşi hakkında darp şikayetinde bulundu, Nicole Daza. Jacobs’un 9 yaşındaki ilk oğlunun annesi olan kadın, karısını buna sahip olmakla suçladı. sözlü saldırıp saçını çekti. Renata Erika Szabo bir yıl önce eski eşini sahip olmakla suçlamıştı. oğlundan ayrılmış. Şikayetle sonuçlanan bu yeni tartışma, sporcunun annesiyle birlikte büyüdüğü Desenzano del Garda’da 30 Nisan Pazar günü öğleden sonra yaşanacaktı.

İddia edilen saldırının hikayesi

Corriere della Sera’nın bildirdiği üzere Szabo, bunu hemen söyledi. onu kapıdan içeri almadılar çünkü izni yoktu. Daha sonrasında “oğlumla konuşurken eski kayınvalidem tarafından saldırıya uğradımdiye ekledi. Bu noktada kadın Marcell Jacobs ve sporcunun annesi bir ofise taşınırdı, iki kadın arasında yüz yüze olduğu. “Sözlü olarak bana saldırmaya çalıştı ve ardından saçımı çekerek saldırdı.Jacobs’un eski kız arkadaşı, hakkında konuşurken şunları söyledi: Nicole Daza. Desenzano karakolundan bir devriye olay yerine geldi ve Szabo, saldırı için şikayette bulundu. Jacobs ailesi şimdilik yorum yapmamayı tercih ediyor.