Dünya Kupası felaketinin ardından karar verildi: Milena Bertolini artık kadın milli futbol takımının teknik direktörü olmayacak
İle ilgili Jacopo Romeo Yayınlanan 7 Ağustos 2023
Sonrasında 6 yıl deneyimi en kötü şekilde sona erer Milena Bertolini sürüş Kadın milli futbol takımı. Azzurra takımının erken elenmesi belirleyici oldu Avustralya ve Yeni Zelanda Dünya Kupası. CT istifasını bir açıklamayla duyurdu mektup aynı zamanda bir referansı da içeren sosyal profillerinde yayınlandı eleştiriler ona hitap eden Futbol oyuncuları.
Kadın futbolunda milli takımda geri dönüş: Milena Bertolini artık teknik direktör olmayacak
Açılış maçındaki çatırdayan galibiyetin ardından, kadın milli futbol takımı Dünya Kupası grubundan elendi arka arkaya iki kanlı yenilginin ardından. Son erkek milli takımının elemesini anımsatan bir eleme Brezilya 2014 Dünya Kupası ve bu daha sonra yere mal oldu Cesare Prandelli. Mağlubiyetin bedelini bir kez daha teknik direktör, daha doğrusu teknik direktör ödüyor. Evet neden Milena Bertolini ona verdi istifa milli takımın antrenörü rolünden.
Milena Bertolini’nin mektubu
İle ilgili Jacopo Romeo Yayınlanan 7 Ağustos 2023
Sonrasında 6 yıl deneyimi en kötü şekilde sona erer Milena Bertolini sürüş Kadın milli futbol takımı. Azzurra takımının erken elenmesi belirleyici oldu Avustralya ve Yeni Zelanda Dünya Kupası. CT istifasını bir açıklamayla duyurdu mektup aynı zamanda bir referansı da içeren sosyal profillerinde yayınlandı eleştiriler ona hitap eden Futbol oyuncuları.
Kadın futbolunda milli takımda geri dönüş: Milena Bertolini artık teknik direktör olmayacak
Açılış maçındaki çatırdayan galibiyetin ardından, kadın milli futbol takımı Dünya Kupası grubundan elendi arka arkaya iki kanlı yenilginin ardından. Son erkek milli takımının elemesini anımsatan bir eleme Brezilya 2014 Dünya Kupası ve bu daha sonra yere mal oldu Cesare Prandelli. Mağlubiyetin bedelini bir kez daha teknik direktör, daha doğrusu teknik direktör ödüyor. Evet neden Milena Bertolini ona verdi istifa milli takımın antrenörü rolünden.
Milena Bertolini’nin mektubu
“Dünya Kupası’ndan çıkış ve yaşadığımız sportif yenilgi beni, tam da buradan yola çıkarak hepinizle paylaşmanın önemli olduğuna inandığım düşüncelere sürükledi. içimize sızma riski taşıyan gölgelere ışık tutmayı amaçlayan bir geri çekilme konumuyaşanılan deneyimin güzelliğini çirkinleştiriyor.
Oyuncuların eleştirilerine cevapBu “talihsiz” futbol koşullarında yapılan dış hareketleri ve özet eleştirileri değil, bir takımdaki her kritik duruma her zaman eşlik eden karmaşıklığı gözlemlemek ve dinlemek için kendime doğru zamanı verdim. Bir takım ve takım derken TÜM PERSONEL ve OYUNCULARI kastediyorum, temel olarak herkesin kendi rolünü tanımasına ve diğerlerinin rolünün temel desteğine dayanır.. Bireyler arasındaki uyum, uyum ve paylaşım, niteliksel olarak her bir bireyden çok daha fazlasını ifade edebilen üniter bir organizmayı tanımlar. Bu üniter organizma aynı zamanda teklilerin toplamından daha azını da ifade edebilir.her birimiz takım lehine kendi kahramanlığımızı ikinci plana atmadığımızda, bireyler arasında tamamlayıcı bir ilişki oluşmadığında, tüm takımın (personel ve oyuncular) yönlendirilmesine ve yönlendirilmesine ilişkin örgütsel anlaşmaları kabul etmek zor olduğunda. Futbol ilişkilerin ve karşılıklı ilişkilerin muhteşem bir sporudurhız ve beklentiler, ritim ve hareketler, fikirler ve öneriler, enerjiler bakımından örtüşmesi gereken mekânlar ve zamanlarla hareket eden… bizi birbirimize karşılıklı bağımlılık ilişkisi içinde bağlayan ince bir iplik; Belirli durumlarda Ego, Biz’in ortaya çıkmasına izin verir ve Biz’in birlikte hareket ederek bireysel oyuna yer bırakmasına izin verir.ancak bu Bizim için hayırlı olduğunda.”
“Günah keçisi arayışı çok saf ve açık: Unutmayalım ki, parmaklarımızı birine doğrulturken elimizin diğer üç parmağı da bize bakar. Aksi takdirde risk, oyunu kendimizle ve rakiplerimizle değil, kendimize karşı oynamaktır. Hiçbir kırgınlık hissetmiyorum ve beni bir suçlu hissetmeye ya da aramaya iten hiçbir nedenim yok. Kırk yılı aşkın bir süreye yayılan, pek çok seviyedeki deneyimlerle dolu, deneyimlerle, bağlarla, paylaşımlarla ve yalnızca Coverciano okulunda değil, hepsinden önemlisi birçok ilişkide kazanılan becerilerle dolu spor geçmişimi düşünüyorum. Dışarıda fırtına estiğinde ve sıkı tutunmanız gerektiğinde demir atmanız gerekiyordu. Sonuçlandırmak için Kızlardan, her bölgede bulunan personele, yanımızda olan yöneticilere kadar herkese teşekkür etmek istiyorum çünkü her biri elinden gelenin en iyisini yaptı.. Kişisel gelişim zamanları her zaman çakışmıyor ve olumlu sonuçlar elde etmek her zaman mümkün olmuyor ama herkesin kararlılığından ve iyi niyetinden hiç şüphem yok. Bunca yıldan sonra milli takımdan ayrılıyorum ve bana verdikleri büyük fırsat için FIGC ve Renzo Ulivieri’ye teşekkür etmek istiyorum.. Her zaman yanımda taşıyacağım, çok güzel ve çok yoğun yıllardı… Milli takıma ve tüm kadın futboluna büyüme ve tüm Hareketin güç ve enerjiyle yeniden hareket etmesini diliyorum.. Teşekkür ederim. Milena Bertolini.”