National, Spalletti'nin muafiyetinden sonra Claudio Ranieri, banktan bir adım uzakta

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Luciano Spalletti, Norveç ile yenilginin ardından harmanlandı, eski Roma koçu evet'den bir adım uzakta.

İle ilgili
Sara Guglielmetti

Yayınladı 9 Haziran 2025, 09:59

Ulusal futbol takımının bir sonraki teknik komiseri kim olacak? Luciano Spalletti'nin muafiyetinden sonra, Norveç'e karşı ağır yenilginin ardından, mavi tezgah için kutupta eski Roma teknisyeni var Claudio Ranieri.

National, Spalletti'nin muafiyetinden sonra Claudio Ranieri, banktan bir adım uzakta

Bu gece Moldova'ya karşı, Luciano Spalletti Milli takım tezgahında son kez sürecek.

Norveç'e karşı 3 ila 0 için ağır yenilgi aslında Gravina'yı koçu temize çıkardı. Basın toplantısı sırasında Spalletti'di, Teknik Komiser olarak muafiyetini kamuya açıklamak içinKendisini hem karardan hem de kendi başına çok hayal kırıklığına uğrattı. Ama kim onun yerini alacak? Pole'de geçen sezon Giallorossi'yi, Ivan Juric'teki bir korku başladıktan sonra Şampiyonlar Ligi için geçerli olan dördüncü sıraya dokunmasını sağlayan eski Roma teknik direktörü Claudio Ranieri var. Onunla Gravina arasında zaten uzun bir telefon görüşmesi oldu Ve bu nedenle evet gerçekten bir adım uzakta görünüyor. Ancak, çözülecek bir düğüm var, Ranieri aslında Kıdemli Danışman GiallorossiBu nedenle Friedkin ile konuşmak için var.

Claudio Ranieri çift rol oynayacak mı?

Görüldüğü gibi Claudio Ranieri, Luciano Spalletti'nin muafiyetinden sonra milli takımımızın tezgahı için ilk tercihtir. Ancak Ranieri şu anda Roma'nın kıdemli danışmanı rolünü oynuyor ve bu nedenle Friedkin ile konuşacak. Ancak, Roma koçu bir çift Roy yapabilirYa da tam olarak CT ve Giallorossi danışmanı. FICG olasılığı dışlamaz ve Giallorossi mülkünün de aynı fikirde olduğu görülmektedir. Örneğin, büyük eski United koçunu hatırlayın, Sir Alex Ferguson aynı zamanda hem Red Devils hem de İskoçya'yı eğitti. Moldova'ya karşı maçtan sonra kesinlikle daha fazlasını bileceğiz. Ranieri atlamalı, yukarı çıkacaksın Stefano Pioli.