Nedir ve Nasıl Çalışır

sosyolog

Global Mod
Global Mod
CrossFit, kilo vermek için yararlı bir eğitim programıdır. Nasıl yapılacağını görelim.

İle ilgili 
Tamara 
Yayınladı 17 Mart 2025, 12:16

. crossfit Güç, direnç, esneklik ve koordinasyon gibi farklı fiziksel becerileri aynı anda geliştirerek kilo vermenizi sağlayan yüksek yoğunluklu bir fonksiyonel eğitim programıdır. Aşağıdaki paragraflarda, CrossFit'in nasıl çalıştığını ve bunu spor rutininize nasıl entegre edeceğinizi birlikte bulalım. kilo vermek.

Kilo kaybı için CrossFit

CrossFit bir Yüksek Yoğunluklu Fonksiyonel Eğitim Programı bu da kardiyo, kilo kaldırma ve jimnastik dahil olmak üzere farklı spor disiplinlerinden gelen hareketleri birleştirir. Greg Glassman tarafından 90'larda geliştirilen CrossFit, güç, direnç, esneklik, çeviklik ve koordinasyon gibi farklı fiziksel becerilerin eğitimi alarak genel fiziksel formu geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Tipik bir eğitim crossfit“Günün egzersizi” veya “WOD” olarak da adlandırılan, her gün değişir ve vücuda farklı şekillerde meydan okuyan egzersizlerin bir kombinasyonunu içerir. Eğitim ölçeklenebilir olacak şekilde tasarlanmıştır ve sonuç olarak hem yeni başlayanlar hem de profesyonel sporcular tarafından gerçekleştirilebilir.

CrossFit: Takip etmek için Diyet

Entegre et crossfit Eğitim rutininizde kilo vermenin ve genel fiziksel formu iyileştirmenin etkili olduğunu kanıtlayabilir. Bununla birlikte, sabit olmak ve eğitimi dengeli ve sürdürülebilir bir diyetle birleştirmek önemlidir. İstenen form ağırlığına ulaşmak için şu ipuçlarını izlemeye çalışın:

• Biriyle Başla Proteinlerle dolu kahvaltıuzun süre tokluk duygusunu korumak ve kas kütlesi geliştirmek için Yunan yumurtaları veya yoğurt gibi.
  • Tüketmek sebze ve meyve her öğüne. Mükemmel bir lif, vitamin ve mineral kaynağı olmanın yanı sıra, bu iki gıda sindirimi iyileştirir ve yemeyi bitirdikten kısa bir süre sonra küçük sağlıklı atıştırmalıklara başvurmaktan vazgeçerek uzun bir tokluk duygusunu korur.
  • . Sağlıklı Yağlar Her dengeli ve sürdürülebilir diyette mükemmel bir atıştırmalık ve değerli bir kaynaktır; Kalıcı enerji sağlarlar ve kalbi sağlıklı tutarlar.
  • Sınırlı Eklenen Şekerlerİçeceklerde ve paketlenmiş yiyeceklerde bulunur, çünkü insülin zirvelerine neden olabilirler ve yağ birikimini teşvik edebilirler.
  • En azından iç Günde iki litre su Vücudu dengede tutmak için açlık duygusunu kontrol edin ve fazla sıvı ve toksinleri ortadan kaldırın.
CrossFit: Kilo kaybı için en iyi ek

Pratik crossfit Düzenli olarak ve iyi yemek aktif metabolizmayı korumak önemlidir. Ancak, bir nedeniyle kilo veremeyenler için yavaş metabolizmaEgzersiz ve sağlıklı bir diyete rağmen, gibi bir gıda takviyesinin alımı Spirulina Ultra Uyandırmak ve kilo kaybını kolaylaştırmak çok yardımcı olabilir.

Takip edenler aktif malzemeler Spirulina Ultra tarafından:

• Orada Spirinmetabolizmayı hızlandırmak, sinir açlığını kapatmak ve vücudu yeniden yapılandırmak için gerekli olan birincil protein kaynağı;
  • Orada Spor salonuSpirulina'nın teşvik ettiği faydaları, daha iyi psikofiziksel kuyu için geliştirir.
Daha fazlasını bilmek istemeyenler için buraya tıklayabilirsiniz veya aşağıdaki resimde
Spirulinau

Taklitlere ve orijinal olmayan ürünlere karşı dikkatli olun. Spirulina Ultra Sadece çevrimiçi olarak satın alınabilen özel bir üründür, Üretim evinin resmi sitesi Ürünün, işaret ettiğimiz bağlantıdan ulaşılabilir. Spirulina Ultra'yı rezerve etmek için, satın alma formunu doğru bir şekilde doldurun ve doğrudan evinize yok olacak siparişten kaçacak bir operatörün telefon görüşmesini bekleyin. Şu anda Spirulina Ultra terfi Dört paket için 200 € yerine 49.99 € 'ya. Son olarak, ödeme ile ilgili olarak, işaret ve teslimat sırasında doğrudan nakit olarak, kuryeye ödeme yapın.