nedir ve Premier Lig oyuncuları arasında neden yayılıyor?

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Snus kullanımı futbolcular arasında giderek daha fazla yayılıyor, ancak tehlikeli olabilir: bu ne hakkında?

İle ilgili Yakup Romeo Yayınlanan 31 Mart 2023

modası snus dünyasında yayılıyor futbol. Madde, kusursuz yasal spor performansını hiçbir şekilde değiştiremeyen, yaratabilen bağımlılık ve ifşa sağlık için tehlikeli.

Premier League, snus futbolcular arasında moda: nedir ve neden tehlikeli olabilir

bu snus o başka bir şey değil tütünün yasal yan ürünü sözlü olarak alınan ve son dönemde futbolcular arasında çok moda olan, özellikle de Premier Lig. Kendi kendine doping maddesi değildirbu nedenle, futbol dünyasının yönetim organları tarafından yasaklanmamıştır, ancak snus birçok ülkede yasa dışıdır. Örneğin İngiltere’de snus üretilemez. Futbolcular bunu nereden alıyor? Teneke kutularda satılan madde, İsveç’te üretiliyor ve İskandinav ülkesinden doğrudan Avrupa’nın geri kalanına götürmek mümkündür.

2016 Avrupa Şampiyonası’nda Jamie Vardy davası

Kullanırken ‘kısılan’ ilk futbolcu snus sezonun ikonik forvetiydi. LeicesterJamie Vardy, Euro2016’da ürünün bir kutusunu tutarken fotoğraflandı. O zamandan beri biliniyor ki birçok İngiliz futbolcu bunu kullandıson birkaç sezondur bankların yanında görülen çok sayıda çantanın da gösterdiği gibi.

Antrenör Lee Johnson’ın yorumu

antrenörü Sunderland, Lee JohnsonKonuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu snus: Coşku veriyor derler. Hiç yaşamadım ama futbolcularla konuştum Benim endişem, beynin ana düşüncesi haline gelecek kadar bağımlılık yapan bir şey olması.bu da onu tehlikeli kılıyor. Korkarım bu beden ve zihin arasındaki dengeyi bozuyorBu benim için futbol gelişimi açısından en kötü şey. Çocuklar oynamaları gerektiğinde zirvede olmaya çalışırlar, bu yüzden bu desteği almak için bu şeyleri ve hatta enerji içeceklerini alırlar. Fakat Vücuttaki tüm bu maddelerin senin için iyi olduğunu düşünmüyorum ve daha iyi performansa yol açar.”