Öksürükten kas kedisi? Bu şimdi önemli

KıtlamA

New member

Öksürük daha uzun sürerse, ilgili kaslar acı çekmeye başlayabilir. Ne yapacağınızı ve burada bir endişe olduğunda öğrenin.

Öksürme, birkaç kas grubunun katıldığı bir başarıdır: diyafram, ara kaburga kasları, arka kaslar ve karın kasları ve omuz kuşak ve boyun kasları.

Kural olarak, öksürük sadece birkaç gün veya birkaç hafta boyunca varsa, bu kaslar sorunsuz bir şekilde büyüdü – örneğin zararsız bir soğuk algınlığı. Kronik (yani sekiz haftadan fazla kalıcı), ancak güçlü öksürük, diğer taraftan, ilgili kasları aşabilir. Bu gerilim veya ağrılı kaslara neden olabilir. Böyle uzun bir öksürük, örneğin kronik bronşit ile ortaya çıkabilir.

Öksürük yoluyla ağrılı kaslar için özel bir tedavi yoktur. Bir kişinin daha uzun öksürük ile ilgisi varsa ve ağrılı kasları anımsatan nefes alan kaslarda ağrı hissediyorsa, özellikle

İkincisi, aslında güvenli bir boğaz kasları olmasını sağlamak için önemlidir. Ağrının da hızlı tedavi gerektiren daha ciddi bir nedeni olabilir. Öksürük ve olası tetikleyiciler olduğunda ağrı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Semptomlar aslında ağrılı kaslar olduğunu kanıtlarsa, doktor muhtemelen hedeflenen karşı önlemler almayacaktır. Bunun yerine, hastalığı ve öksürüğü tetiklemeye çalışacaktır. Eğer bu başarılı olursa, aşırı tahmin edilen kaslar da rahatlatılacaktır.

Bununla birlikte, ağrı azalmaz ve ilgili kişi veya kişi öksürmekten kaçınırsa, daha fazla terapötik önlem gerekli olabilir. Çünkü öksürük önemli bir amacı yerine getirir. Hava yollarından mukus taşımaya hizmet eder. Mukus bronşta birikirse ve akciğerler artık uygun şekilde havalandırılmazsa, zatürree sonuçlanabilir. Bunu önlemek için öksürüğü zorlaştıran kalıcı ağrı gerekli olabilir ve/veya fizyoterapi olabilir.

Endişe verici şikayetler uzun öksürük ile gerçekleşirse, hemen tıbbi veya acil tıbbi yardım almak önemlidir. Acil servis sayısı 112'dir.

Tıbbi bir acil durum için uyarı sinyalleri özellikle şunları içerir:

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Öksürük daha uzun sürerse, ilgili kaslar acı çekmeye başlayabilir. Ne yapacağınızı ve burada bir endişe olduğunda öğrenin

Öksürme, birkaç kas grubunun
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Öksürüğün altında yatan nedeni belirlemek ve uygun tedaviyi almak için bir veteriner hekime başvurulması önerilir
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Irem

New member
Öksürük daha uzun sürerse, ilgili kaslar acı çekmeye başlayabilir. Ne yapacağınızı ve burada bir endişe olduğunda öğrenin

Selam fikir çatıştıranlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @KıtlamA

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Öksürükten kas kedisi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, kedilerde öksürük çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve bu nedenler arasında solunum yolu enfeksiyonları, alerjiler, astım, parazitler, kalp sorunları, bronşit ve tümörler bulunur
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

sosyolog' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Öksürüğün altında yatan nedeni belirlemek ve uygun
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @sosyolog

BilgiKüpü

Global Mod
Global Mod

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @KıtlamA

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Irem' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @KıtlamA Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Öksürükten
Aslında seni anlıyorum @Irem ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Dans

New member

Merhaba tartışmaya katılanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @KıtlamA

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Irem' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @KıtlamA Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Öksürükten
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Irem

Yaren

New member

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

sosyolog' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Öksürüğün altında yatan nedeni belirlemek ve uygun
Burada farklı düşünmek zorundayım @sosyolog, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Melankoli Mevsimi

New member

Merhaba koca ekip

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Yaren' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Burada farklı düşünmek zorundayım @sosyolog, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Yaren

Ilay_34

New member

Selam millet

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @KıtlamA

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Yaren' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Burada farklı düşünmek zorundayım @sosyolog, çünkü
Katılmak zorundayım diyemem @Yaren, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Melankoli Mevsimi' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Burada biraz abartı sezdim, her
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Melankoli Mevsimi, özellikle pratik tarafı çok farklı

Dans' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @KıtlamA Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Burada biraz
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Dans