Ölüm Silvio Berlusconi, Massimiliano Allegri’nin taziyesi

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Massimiliano Allegri de Silvio Berlusconi’nin ölümü nedeniyle taziyelerini iletmek istedi: koçun mesajı.

İle ilgili Ilaria Minucci Yayınlanan 12 Haziran 2023

Juventus’un teknik direktörü Massimiliano Allegrivefatı üzerine başsağlığı mesajı yazdı. silvio berlusconi o sırada onu Milan’ın teknik direktörü olarak seçen. Cav’ın başkanı olduğu kulüpteki ilk sezonunda teknik direktör ilk Scudetto’sunu kazandı.

Ölüm Silvio Berlusconi, Massimiliano Allegri’nin taziyesi

Ayrıca Massimiliano Allegri Forza Italia liderinin ortadan kaybolması nedeniyle başsağlığı dilemek istedi, silvio berlusconi. “Başkan Berlusconi ile ilgili ilk anım, onunla Milanello’da ilk kez karşılaştığım zamandır: O vesileyle, sohbetimiz sırasında bana aklında kaç tane proje ve fikir olduğunu ve hepsini nasıl hayata geçireceğini söylediğinde beni çok etkiledi. En az 120 yıl canlı gelmeli! spor medya seti.

Allegri, kariyerinin ilk Scudetto’sunu, onu Rossoneri kulübünün teknik direktörü olarak seçen ve Cagliari’den Milan’a transfer eden Berlusconi’nin Milan’ıyla kazandı. O sırada, teknik direktör üç renkli formayla dört sezon yaşadı, onu Inter’e hapsetti ve tam da Milan’daki ilk çıkışında Nerazzurri’nin hakimiyetini kesintiye uğrattı.

“Harika bir karizma ve sınırların ötesinde bir dünya vizyonu”

“Burada, bu büyük acı gününde ona saygılarımı sunarken, onun büyük karizmasının ve sınırsız dünya görüşünün altını çizmek istiyorum. Geleceği planlama konusunda kendinden emin ve son derece olumlu”, diye ekledi Allegri. “Bu yaşama ve her hedef için savaşma iradesi, onunla işbirliği yapma fırsatı bulan herkese bıraktığı ve unutulmayacak bir mirastır. Max Allegri ”diye bitirdi.