Paris-Bercy, Sinner geri çekildi: “Virüse yakalandım”

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Paris-Bercy'de olay örgüsü: Sinner çıkış yapmadan önce çekildi. Yakında sahalara dönecek olan İtalyan tenisçi için alarm sona erdi.

İle ilgili 
Erika Malandra 
Yayınlandığı tarih 29 Ekim 2024, 15:00

Beklenmedik bir haber tenis dünyasını sarstı: Jannik Sinner, Paris-Bercy'de düzenlenen Masters 1000'e katılamayacak. Çarşamba günü ilk maçına çıkması beklenen yetenekli İtalyan atlet, grip virüsü nedeniyle yarışmadan çekilmek zorunda kaldı.

Paris-Bercy ve Sinner çekilmek zorunda kaldı: suç bir virüs

Sinner kısa bir video açıklamasında “Sağlık önce gelir” dedi. “Elimden geldiğince hazırlanmaya çalıştım ama vücudumun dinlenmeye ihtiyacı var. Bu bir zor karar ama gerekli.” Tenis oyuncusu Cuma günkü antrenmanın ardından ilk belirtileri yaşamaya başladı ve tıbbi muayene, birkaç günlük iyileşme ihtiyacını doğruladı..

Onun yokluğu, Carlos Alcaraz'ın artık ana favori olarak görüldüğü ve son şampiyon Djokovic'in de mağlup olduğu Paris turnuvasının dengesini değiştiriyor. Çekilişte Sinner'ın yerini, Shelton ve Moutet arasındaki kazanana meydan okuyacak Fransız Cazaux alacak.

Paris-Bercy, Sinner geri çekildi: “Virüs kaptım”

Ancak Sinner'ın tenis takvimi yoğun olmaya devam ediyor: Monte Carlo'daki kısa bir toparlanma döneminin ardından sporcu, Torino'daki (10-17 Kasım) ATP Finallerinin baş kahramanı olacak ve Davis Kupası çeyrek finalinde Malaga'da Arjantin'e karşı (21 Kasım). Taraftarlarına “Beni yakında sahada göreceksiniz” diye güvence verdi, “eskisinden daha güçlü”.

Ancak Paris-Bercy'de İtalyan bayrağını Arnaldi ve Berrettini temsil edecek; Sonego, Darderi, Fognini ve Musetti ise turnuvadaki maceralarını çoktan tamamladılar.