Alessandro Cattelan'a Thomas Ceccon, Paris'teki Olimpiyat köyünün parkında uyuduğu silahlı saldırının ardındaki nedeni açıkladı
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 4 Kasım 2024, 19.39
Alessandro Cattelan'a, Thomas Ceccon o atışın ardındaki gerçeği anlatıyor uyuyordu içinde park Paris Olimpiyatları sırasında viral olan köy.
Thomas Ceccon ve Olimpiyat köyünün parkında vurulma hakkındaki gerçek
“Paris 2024'teki şekerlemenin hikayesi mi? Biraz kötü satıldı“. Thomas Ceccon, Paris 2024 Olimpiyatları sırasında viral olan ve kendisini Olimpiyat köyünün çimlerinde uyurken gösteren kareye yorum yaptı.
Misafir SüpernovaAlessandro Cattelan'ın yeni podcast'inde yüzücü, sıcaktan dolayı yatakta uyuyup ardından dışarı çıkmayı denemediğini, ancak çimlerin üzerinde dinlenmeye karar verir vermez dinlenmeye karar verdiğini açıkladı. yorulduğunu fark etti.
Paris 2024 Olimpiyat köyünün sorunları
Ceccon'un bu doğaçlama açık hava dinlenme yeri, eğlencenin sembolü haline gelmişti. zor koşullar sporcuların son olimpiyatlarda karşılaştığı durum.
Paris Olimpiyat Köyü'ndeki koşullar sporcular arasında çok sayıda şikayete yol açtı. yoğun ısı eksikliği nedeniyle daha da karmaşık hale gelen uykusuz gecelere neden olurdu. klima Odalarda, çevresel sürdürülebilirlik nedeniyle organizatörler tarafından benimsenen bir seçim.
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 4 Kasım 2024, 19.39
Alessandro Cattelan'a, Thomas Ceccon o atışın ardındaki gerçeği anlatıyor uyuyordu içinde park Paris Olimpiyatları sırasında viral olan köy.
Thomas Ceccon ve Olimpiyat köyünün parkında vurulma hakkındaki gerçek
“Paris 2024'teki şekerlemenin hikayesi mi? Biraz kötü satıldı“. Thomas Ceccon, Paris 2024 Olimpiyatları sırasında viral olan ve kendisini Olimpiyat köyünün çimlerinde uyurken gösteren kareye yorum yaptı.
Misafir SüpernovaAlessandro Cattelan'ın yeni podcast'inde yüzücü, sıcaktan dolayı yatakta uyuyup ardından dışarı çıkmayı denemediğini, ancak çimlerin üzerinde dinlenmeye karar verir vermez dinlenmeye karar verdiğini açıkladı. yorulduğunu fark etti.
Thomas Ceccon, hikayenin “biraz kötü satıldığını” çünkü önceki günlerde köyü eleştirdiğini, bunun kabul edilemez olduğunu ve uyutulamayacağını söyledi.“Sabah bayrak yarışını yapmıştık ve geri dönmeden yola çıkmıştık. gerçekten çok sinirlendim ve kimseye bir şey söylemeden hemen oradan ayrıldım. Bir öğleden sonraydı Kendi işime devam etmek istedim, yalnız olmayı seviyorum. Yürüyüşe çıkacağım, bir bank vardı, ben de kendimi yerleştirdim. 'Atlayacağım çünkü yorgunum ve biraz dinlenmek istiyorum' dedim. Bu geldi ve fotoğraf çekti“.
Paris 2024 Olimpiyat köyünün sorunları
Ceccon'un bu doğaçlama açık hava dinlenme yeri, eğlencenin sembolü haline gelmişti. zor koşullar sporcuların son olimpiyatlarda karşılaştığı durum.
Paris Olimpiyat Köyü'ndeki koşullar sporcular arasında çok sayıda şikayete yol açtı. yoğun ısı eksikliği nedeniyle daha da karmaşık hale gelen uykusuz gecelere neden olurdu. klima Odalarda, çevresel sürdürülebilirlik nedeniyle organizatörler tarafından benimsenen bir seçim.