2026 veya 2027’deki UCL finalinin San Siro’daki yeri: Belediye Başkanı Sala da haberler konusunda çok heyecanlı.
İle ilgili Richard Amato Yayınlanan 18 Temmuz 2023
UEFA, Milan şehrinin 2026 veya 2027’de Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapma adaylığını onayladı: stadyum San Siro olacak.
2026 veya 2027’deki UCL finali için San Siro mekanı
Onay da geldi UEFA. Şehri Milano Evet final perdesine ev sahipliği yapmaya adaydır. Şampiyonlar Ligi2026 veya 2027’de Avrupa futbolunun en iyi kulüp turnuvası, San Siro stadyumu. İki yıllık süre için tartışılan diğer yapı ise Budapeşte’deki Puskas Arena.
Bu nedenle, ikisi de önümüzdeki Şubat ayına kadar geri adım atmazsa – bu, nihai dosyaların teslim edilmesi gereken bir aşama – Mümkün Macar başkentinin Meazza ve stadyumundan daha finalleri böl sonraki iki baskıda.
Giuseppe Sala’nın sevinci
Milano belediye başkanı da açıklama yaptı. Yusuf SalaHarika Futbol hayranı Ve Habere yorum yapan Inter taraftarı şu şekilde:
İle ilgili Richard Amato Yayınlanan 18 Temmuz 2023
UEFA, Milan şehrinin 2026 veya 2027’de Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapma adaylığını onayladı: stadyum San Siro olacak.
2026 veya 2027’deki UCL finali için San Siro mekanı
Onay da geldi UEFA. Şehri Milano Evet final perdesine ev sahipliği yapmaya adaydır. Şampiyonlar Ligi2026 veya 2027’de Avrupa futbolunun en iyi kulüp turnuvası, San Siro stadyumu. İki yıllık süre için tartışılan diğer yapı ise Budapeşte’deki Puskas Arena.
Bu nedenle, ikisi de önümüzdeki Şubat ayına kadar geri adım atmazsa – bu, nihai dosyaların teslim edilmesi gereken bir aşama – Mümkün Macar başkentinin Meazza ve stadyumundan daha finalleri böl sonraki iki baskıda.
Giuseppe Sala’nın sevinci
Milano belediye başkanı da açıklama yaptı. Yusuf SalaHarika Futbol hayranı Ve Habere yorum yapan Inter taraftarı şu şekilde:
«[…] FIGC başkanı olduğunda Gabriel Gravina Tabii ki San Siro’da Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmakla ilgilenip ilgilenmediğimizi sormak için beni aradı. sevinçten zıpladım. Açıkçası Gravina’ya 2027’de artık belediye başkanı olmayacağımı söyledim, bu nedenle 2026 için eve getirsen iyi olur. Umarım Gravina başarılı olur ve 2026 için çok şey sayıyorum, eğer 2027 olursa o zaman iyi olacak».