Scudetto Napoli, Spalletti: “Hala çalışmayı düşünüyorum”. De Laurentiis: “Birlikte kazandık”

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Napoli’ye inanması zor gibi görünse de en çok beklenen an sonunda geldi. Spalletti basın toplantısında kendini tanıttı daha yapılacak çok şey olduğunu bilen ama büyük bir şükran duygusunun parıldadığı sözlerinden anlayan birinin zihniyetiyle: “Büyük gruptaki mutluluk hissini hissetmek harika, birçok insan burada bu anı düşünerek hayatlarının zor anlarını aşacak. Rahatladım, çok şükür başardım”, Teknik direktör maç sonrası basın toplantısında şunları söyledi.

Yıllar boyunca aldığımız birçok iltifat göz önüne alındığında kendimize engel olamadık
😄

tebrikler @sscnapoli üçüncü şampiyonluğunun fethi için!

— JuventusFC (@juventusfc) 4 Mayıs 2023
Spalletti: “Osimhen çok güçlü bir oyuncu”

Napoli’nin teknik direktörü Spalletti, uzun uzun düşündüğü sırada bu önemli maçta takımına liderlik eden Osimhen’i övdü: “O çok güçlü bir oyuncu, cömert, topu gördüğünde her yerde peşinden koşuyor. O çok şey yapmış biri, Scudetto golünü atmak doğru ödül”. Ardından heyecanlandı ve Scudetto’yu kazanmak için kendini çok tatlı bir şekilde adadı: “Oyunculara ve sonra Napoli’ye, Napoli sizin için, tüm Napoli’ye, çalışan herkese. Şirkete, kızım Matilde’ye, tüm aileye ve erkek kardeşim Marcello’ya” dedi.

Son olarak, basın toplantısında düşüncelerinin çalışmaya devam etmek olduğunu açıkladı: “Benim gibi çalışmaya alışkın olanlar için mutluluk düşüncesi gelip geçici, ben şimdiden tekrar çalışmayı düşünüyorum”Sonunda dedi ki: “Büyük gruptaki mutluluk hissini hissetmek harika, birçok insan burada bu anı düşünerek hayatlarının zor anlarını aşacak. Rahatladım, çok şükür başardım” dedi.

Hayal artık gerçek: Napoli Şampiyon olarak geri döndü! #Napul3

💙
# Sonsuza dek Napoli’ye git #TuttoPerLei pic.twitter.com/HW32sfZecy

— Resmi SSC Napoli (@sscnapoli) 4 Mayıs 2023
De Laurentiis: “Birlikte kazandık” Politano: “Bu Scudetto tamamen bizim”

bu arada geldiler Bu şampiyonanın kahramanlarının ilk yorumları ve sadece başkan Aurelio De Laurentiis’in beyanıyla başlayarak:“Bana her zaman ‘Kazanmak istiyoruz’ dedin. Ve hep birlikte kazandık. Pazar günü büyük parti için Fiorentina’ya karşı burada olan herkese teşekkürler.” bunun yerine Instagram’da Matteo Politano: “Her zaman deneyimlemeyi hayal ettiğim an… İtalyan Şampiyonları! Yazmak ne güzel. Bu Scudetto tamamen bizim ve tamamen sizin. Ve şimdi kutlayalım, Napoliiiii”, “Napul’è mille kulure, Bugün son kalanların, asla pes etmeyenlerin intikamı!”, nihayet Lorenzo Insigne’nin sözleriydi. Victor Osimhen’in gönderisine eşlik eden kısa ama çok keskin cümle: “Biz şampiyonuz”İtalyan şampiyonu sosyal medyadan yazdı.

Instagram’da bu gönderiyi görüntüle

Victor osimhen_9 (@victor_oshimen_9) tarafından paylaşılan bir gönderi
Instagram’da bu gönderiyi görüntüle

Matteo Politano
⚽
(@matteopolitano16) tarafından paylaşılan bir gönderi
Berlusconi: “Napolililer bunu hak ediyor” Salvini: “Umarım fazla sorun yaşamadan kutlarlar”

Bu arada siyaset dünyasından ilk açıklamalar da geldi.: Bunlar arasında, sosyal ağında her zaman yazan Forza Italia’nın lideri Silvio Berlusconi şunları yazdı: “Kutlayan bir şehir, hak eden bir şehir, tebrikler, tebrikler, tebrikler. Keyfine bizi de çeken inanılmaz bir şehir. Biz de diyoruz ki: Forza Napoli, bravo Napoli, tam gaz ileri, bu harika bir zafer hikayesinin başlangıcı olmalı! Napolililer bunu gerçekten hak ediyor ve hepimiz onların yanındayız. Yaşasın, yaşasın, yaşasın! Ve bunu yürekten söylüyorum, kendimi her zaman Milano’da doğmuş bir Napoliten olarak gören ben bile”.

Kutlayan bir şehir, hak eden bir şehir, tebrikler. İnanılmaz bir şehir, Napolililer bunu gerçekten hak ediyor ve hepimiz onların yanındayız.
Yaşasın, yaşasın, yaşasın! Ayrıca kendimi her zaman Milano’da doğmuş bir Napoliten olarak gördüğümü de yürekten söylüyorum. Güç #Napoli!

— Silvio Berlusconi (@berlusconi) 4 Mayıs 2023
Salvini bunun yerine şunları yazdı: “Napoli’yi tebrik ederim, bir Milan taraftarı olarak takımın ve şehrin bu Scudetto’yu hak ettiğini söylemeliyim. Kutlamak kutsaldır, umarım makul bir şekilde ve çok fazla sorun çıkarmadan “.

Napoli’yi tebrik ediyorum, bir Milan taraftarı olarak takımın ve şehrin bu Scudetto’yu hak ettiğini söylemeliyim.
Kutsal kutlayın, umarım makul bir şekilde ve çok fazla sorun yaşamadan. pic.twitter.com/PSHD260NJr

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) 4 Mayıs 2023
Gigi D’Alessio: “Ortalığı dağıtma”

Gigi D’Alessio da Napoli’nin galibiyetiyle ilgili söz sahibi oldu. LaPresse’den haber alarak şunları beyan etti: “Napoli Scudetto’ya ilk tepkim? Güzel bir elbise giydim, sonra büyük bir kova dolusu buz gibi soğuk su alıp üzerime attım. Yemin ederim”sonra ekledi: “33 yıl sonra İtalya Şampiyonuyuz! Yaşasın Napoli, yaşasın Napoli takımı, yaşasın oyuncular. Ama her şeyden önce, Napoli halkının mümkün olan en sağlıklı şekilde kutlama yapmasını umuyorum: lütfen kasksız mopedlerle yarışmayın, etrafı dağıtmayın. Bu bir parti olarak kalmalı, tüm dünyaya şehrin ne kadar güzel olduğunu ve kutlamayı nasıl bildiğimizi gösterelim. İyi ki 33 yıl bekledik! Teşekkürler Diego, çünkü eli de orada. Bir öpücük, iyi bir yaşam ve Forza Napoli!”.