Silvio Berlusconi’nin ölümü spor dünyasından tepkiler

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Silvio Berlusconi’nin ölüm haberi yayıldı ve spor dünyasından tepkiler geldi.

İle ilgili Clare Nava Yayınlanan 12 Haziran 2023

haberleri ölümü silvio berlusconi spor dünyasını da büyük ölçüde etkilemiştir. Bu saatlerde çok sayıda taziye mesajı geldi.

Ölü Silvio Berlusconi: Spor dünyasının tepkileri

AC Milan, derin bir üzüntü içinde, unutulmaz Silvio Berlusconi’nin yasını tutuyor ve ailesini, iş arkadaşlarını ve en yakın arkadaşlarını sıcak bir şekilde kucaklıyor. “Yarın başka hedeflerin hayalini kuracağız, başka zorluklar icat edeceğiz, başka zaferler arayacağız. Hayatlarımızı Milan adlı bir rüyayla iç içe geçirme macerasına sahip olan hepimizde iyi, güçlü ve doğru olanı fark etmeye değer. Teşekkürler başkanım sonsuza kadar bizimlesinresmi sayfasından paylaştığım gönderidir. Milano. Bu acı anında katılan diğer tüm ekiplerden taziye mesajları da geldi. “Yeni AC Milan stadına Silvio Berlusconi’nin adı verildi mi? bir fikir olabilir” beyan etti Philip Gallimilan’ın eski defans oyuncusu.

Hepimizi çok üzen haber, bazı karmaşık sağlık durumları olduğu bilinmesine rağmen kimsenin hazırlıklı bulunmaması. Spor ona çok şey borçlu, 31 yılda 13’ü uluslararası olmak üzere 29 kupa, birkaç ay öncesine kadar Milan’ın gelmiş geçmiş en başarılı takım olması tesadüf değil. Dehası, cömertliği ve organizasyon yeteneği sayesinde ilan tahtası etkileyici. Çok yönlü bir sporcu: Bir anekdot, sağlık durumunun gelip onu almasına izin vereceğini umarak, ona yıl sonunda sportif başarı için Altın Yaka vermeyi teklif etmiştim. Ayrılan ülkenin bir parçasıdır. Sporda gerçekten her açıdan bir devi kaybettik, tüm aile fertlerinin acısına katılıyorum.” o yazdı Giovanni Malago, Coni’nin başkanı. “Kalbi kırılmış, dili tutulmuş, büyük bir acıyla, her şeyin efendisi olan, 43 yılı aşkın bir süredir hayatımı değiştiren kişinin yasını tutuyorum. Huzur içinde yat sevgili Başkan. Çok ama çok sevgiylesözleri Adrian Galliani.

Silvio Berlusconi’nin ölümü için taziye mesajları

Kendimi daha yalnız hissediyorum. Benim için bir baba gibiydi, herkes için eşsiz ve sevgi dolu bir başkan. O benim hayallerimi gerçekleştirdi” o yazdı Franco Baresiweblog tarafından kazanan Milano’nun sembol adamlarından biri silvio berlusconi ve AC Milan’ın onursal başkan yardımcısı. “Bugün vizyoner, tutkulu ve romantik bir futbol başkanı olan Silvio Berlusconi’ye veda ediyoruz. Milyonlarca hayranın kalbini kazanarak Milan’ı bir dünya gücüne dönüştürdü. Futbol dünyasındaki mirası her zaman hatırlanacak.” o yazdı Gianluigi Buffon. “Silvio Berlusconi, İtalyan futbolunun tarihini değiştirdi, dünyamızın gelişimi üzerinde net ve silinmez bir iz bırakabilen bir kazanandı. Her zaman iyi oyun ve eğlenceye özel önem vererek tutku, yenilikçilik ve yatırımlar açısından katkısı, hareketimizin uluslararası arenada onaylanması için temel olmuştur.sözleri Gabriel GravinaFIGC başkanı.

Silvio Berlusconi bir dahiydi. Yıllarca ilerisinde olduğu bir vizyonu vardı. Futbolda ve iş dünyasında olduğu gibi birçok alanda inanılmaz şeyler yaptı, diğer alanlarda ona zulmettiler. Tüm antrenörlük kariyerimi ona borçluyum. Masada 4 yıl geçirdikten sonra beni Milano’ya çağırdı. Bu beni şaşırttı ama gururlandırdı ve olağanüstü sonuçlar elde ettik.” beyan etti Fabio Capello. Robert ManciniA Milli Takım Teknik Direktörü Berlusconi’nin hayatını kaybettiğini açıkladı”Bu büyük bir hayal kırıklığı, bence bu herkes için, çünkü spor için olağanüstü bir adamdı, siyaset için de, bu yüzden bugün çok üzücü bir gün.“. “Tüm kariyerim neredeyse Berlusconi’nin AC Milan’ın başkanı olmasına bağlı, bu yüzden açıkça zor ve üzücü bir gün. İtalya’yı çok fazla temsil etmiş bir adam.” ekledi. “Bugünün hüznü, birlikte geçirilen mutlu anları silmiyor. Başkana sonsuz şükran borçluyum, ama her şeyden önce ironik, sadık, zeki, samimi bir adama, önce bir futbolcu, sonra bir teknik direktör olarak maceramın temeli. teşekkürler başkangelen mesajdır Charles Ancelotti. “Büyük pişmanlık duyuyorum. İtalya’yı ve sporu geliştirmeye çalışan ama her zaman anlaşılmayan harika bir karakterdi. Onu birkaç gün önce aramıştım ama onunla konuşamadım. Hastayım, her şeye rağmen bunu beklemiyordum. Her şeyimi borçlu olduğum harika bir arkadaştı. Silvio Berlusconi cömert bir adamdı ve bireycilerden oluşan bu zorlu ülkeyi değiştirmeye çalıştı. O da mıydı? Hayır, birlikte düşündü ve uzağı gördü: beni yanına aldığında ona ‘ya delisin ya da dahisin’ dedim.” beyan etti Arrigo Sacchi.