Tacizden 2 yıl ceza aldı! Minibüsteki iğrenç imgeleri ortaya çıktı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Tacizden 2 yıl ceza aldı! Minibüsteki iğrenç imgeleri ortaya çıktı
Maltepe Altayçeşme Mahallesi’nde 2 Mart tarihinde gerçekleşen olayda argümana bakılırsa okuldan dönen 13 yaşındaki kız, meskenine gireceği sırada gerisinden takip eden kişinin tacizine uğradı.

Kuşkulu, öğrenciye konutunun girişinde unsur koklatmaya çalışınca ortalarında arbede yaşanırken, olay yerinden kaçan 17 yaşındaki Ö.Ç isimli kuşkulu Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları tarafınca yakalanarak gözaltına alındı.

Kuşkulu, çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, birebir gün Maltepe’den Kartal’a gitmek üzere olan minibüse binen D.A, kuşkulu Ö.Ç.’nin kendisini taciz ettiğini argüman etti. Ö.Ç, dün Kartal Anadolu Adliyesi’ne duruşma için getirildi.

Kuşkulu Ö.Ç, minibüsteki 3 başka bayanı taciz ettiğinin belirlenmesi üzerine mahkeme tarafınca 2 yıl mahpus cezasına çarptırıldı. Ö.Ç’nin kız çocuğuna taciz ile ilgili davasının devam ettiği öğrenildi.

İĞRENÇ MANZARALAR KAMERADA

Öte yandan, olayın yaşandığı minibüsün güvenlik kamera imgeleri ortaya çıktı. İmgelerde, kuşkulu Ö.Ç’nin minibüse bindikten daha sonra oturduğu koltukta rahat tutumlarla çekirdek yediği ve minibüste bulunan bayanları takip ettiği, fırsat buldukça ise art koltukları boş kalan bayanların gerilerine oturarak bayanları taciz ettiği görülüyor.

İmgelere ayrıyeten, minibüste tacize uğrayan D.A’nın durumu fark ederek şüpheliye vurmaya başladığı ve kuşkulu Ö.Ç’nin kapısı açılan minibüsten inerek kaçtığı yansıyor.

“SUSMAYIN KONUŞUN”

Minibüste tacize uğrayan D.A, şüphelinin 2 yıl mahpus cezasına çarptırılmasının akabinde, “Bugün 3 Mart’ta yaşadığım şanssız olayın kararına vardım. Bugün çıktığı mahkemede yaşını 18 olarak göstermiş lakin değil, kemik raporunu da isteyeceğiz. 2 yıl mutlaklaşmış mahpus cezası verildi. Bu hususta adaletten yana hayli memnunum. İnşallah bu bir ders olur.

Ben imajları izlemedim lakin dolmuşta yaptığı taciz manzaralarının ortasında benden hariç, 3 bayan daha mağdur. Lakin 3 bayan mağduriyetinin farkında değil. Zira gerilerinde durup bir şeyler yapmış. Çok şükür ki, ben bunun farkına vardım. Koluma dokunduğu anda. Onlar da keşke farkına var iselardı. Onlar da davacı olsalardı. İki yıl, çıkardı 6 yıla bilmiyorum. Lakin ben mutluyum durumdan.

Bu olayın ardında durmaktan da kendimle ayrıyeten gurur duyuyorum. Bütün bayanlara, çocuklara herkese seslenmek istiyorum. Taciz olayını en ufak bir dokunmakta bile olduğu vakit susmayın konuşun. Sonuçlar her ne olursa olsun hoş sonuçlar alabiliyoruz. Şu an o sapık piyasada dolanmıyor, hapiste” dedi.

Alıntıdır.