Geçtiğimiz günlerde Francesco Totti, Serie A'ya dönmeyi düşündüğünü doğrulamıştı. Como'dan iddia edilen teklif
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 29 Ekim 2024, 15.20
Mayıs 2017'de emekli olan eski Roman 10 numara, Eylül ayında 48 yaşına girdi. Buna rağmen Francesco Totti Serie A'ya dönmek istiyor. Eski kaptanla ilgilenen takımlardan birinin adı gündeme geliyor: Nasıl.
Francesco Totti ve sahalara dönüşü
Anlattığına göre CumhuriyetTotti'ye evlenme teklif edecek kişi kimdi? NasılGörünüşe göre sportif çıkarları ticari çıkarlarla birleştiren bir yatırım yapma niyetini ifade eden Hartono'nun sahipleri.
Söylentilere rağmen kulüp başkanı Robert Hartono, İl şöyle derdi:
İle ilgili
Lucrezia Ciotti
Yayınlandığı tarih 29 Ekim 2024, 15.20
Mayıs 2017'de emekli olan eski Roman 10 numara, Eylül ayında 48 yaşına girdi. Buna rağmen Francesco Totti Serie A'ya dönmek istiyor. Eski kaptanla ilgilenen takımlardan birinin adı gündeme geliyor: Nasıl.
Francesco Totti ve sahalara dönüşü
Como'nun Francesco Totti'ye teklif ettiği iddiası“İki ay eğitim almam gerekiyor. Bunu düşünüyorum, bakalım nasıl tepki verecek, kafadan çok, her şeyden önce vücut. Şaka değil, her şeyi ciddiye aldım, bakalım ne olacak? bir veya iki takım var”, Totti yakın zamanda EA7 World Legends Padel Tour'un Miami etabında bunu duyurdu.
Anlattığına göre CumhuriyetTotti'ye evlenme teklif edecek kişi kimdi? NasılGörünüşe göre sportif çıkarları ticari çıkarlarla birleştiren bir yatırım yapma niyetini ifade eden Hartono'nun sahipleri.
Totti Como'da mı? Hartono yalanladı“Kulüpleri dünyanın tüm medyasında yer alacak” Francis'in imajını istismar ediyor. Böylece Totti, Serie A sahalarında forma giyen en yaşlı oyuncu olurken, göl kıyısında ise ekonomi hızla yükselecekti. Francis hayranların, izleyicilerin ve medyanın ilgisini çekecektir.” yazıyor HaberciFrancesco Totti'nin sahalara sansasyonel dönüşüne yol açabilecek nedenleri ortaya çıkardı.
Söylentilere rağmen kulüp başkanı Robert Hartono, İl şöyle derdi:
“Ya Totti'yi yanımızda istersek? Bazen aşırı olabiliyoruz ama tam olarak bu seviyede değil.”