TV'de ne zaman ve nerede izlenecek?

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Torino'daki ATP Finallerinde Jannik Sinner'ın üçüncü mücadelesi: İtalyan tenisçi Medvedev'e meydan okumaya hazır. İşte o zaman

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınlandığı tarih 13 Kasım 2024, 15.17

Jannik Günahkarilk yarışı kazandıktan sonra ATP Finalleri Torino'nun De Minaur'a karşı oynadığı maçta Amerikalı Taylor Fritz'e karşı bir başarı daha elde etti. Artık yarı finale çıkması bir sonraki maçına bağlı olacak Medvedev. İşte buradasın Ne zaman meydan okumayı görün.

Günahkar Medvedev'e karşı: ATP Finalleri yarı finali için belirleyici maç

Jannik Sinner, Torino'daki ATP Finalleri yolculuğuna devam etmek için yeniden sahaya çıkmaya hazır. İtalyan tenisçi ilk iki maçını da kazandı. De Minaur (6-3, 6-4) e Fritz (6-4, 6-4) ve şimdi meydan okuması gerekecek Medvedevayrıca iki başarıdan geri döndük.

Sinner-Medvedev: TV'de maç ne zaman ve nerede izlenecek

Nitto ATP Finallerinde Round Robin'in üçüncü günü için geçerli olan Jannik Sinner ile Daniil Medvedev arasındaki maç planlanıyor 14 Kasım Perşembetarihinden daha erken olmamak kaydıyla 20.30Torino'daki İnalpi Arena'da.

İtalyan tenisçi, grupta birincilik için Rusya'ya karşı yarışacak ve turnuvanın yarı finaline çıkma hakkı kazanacak.

Maç, Sky Sport ve Sky Sport Tennis kanallarında, RAI 2'de ücretsiz olarak, Sky Go (aboneler için), Now TV ve RaiPlay üzerinden yayın seçenekleriyle canlı olarak yayınlanacak.

Günahkar'ın basın toplantısındaki sözleri

“Başarıma hâlâ şaşırıyorum. Ben çok fazla duyguya sahip olmayan bir insanım ama içinde duygular var, belki bunu diğerlerinden daha az görebilirsiniz, ama Etrafımda olup bitenleri gerçekten takdir ediyorum“.
Bu, Torino'daki ATP Finalleri'nde maç sonrası basın toplantısında, başarısına şaşırdığını söyleyen Jannik Sinner tarafından dile getirildi.