Barça'ya karşı şiddet ve risk riski üzerine video

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Marcus Thuram'daki Fırtına: Etkileyici Charlotte cömertinin bir videosu onu Mayıs 2022'ye kadar uzanan aile içi şiddetten suçluyor.

İle ilgili
Lucrezia Ciotti

Yayınladı 6 Mayıs 2025, 15:32

Marcus Türam Fırtınada: Inter saldırının yüzü, ciddi bir şampiyon vakasının merkezinde sona erer. Spot ışığını yeniden canlandırmak için bir spor performansı değil, video Gönderen, oyuncuyu suçlayan Influencer Charlotte Lavish tarafından şiddet yerel. Gerçekler, Thuram'ın Borussia'da Mönchengladbach'ı militar ettiği bir dönem olan Mayıs 2022'ye kadar uzandı.

Kadının görüntüleri ve ifadeleri hızla web'de dolaştı.

Fırtına'da Thuram: Aile İçi Şiddet İddia Videosu

Charlotte Lavish, yetişkinler ve etkileyiciler için film oyuncu Sekiz -Minute Video profilinizde tiktok Suçlama Marcus Thuram ciddi şiddet bölümlerinden.

Filmde, kadın tarafından belirtilenlere göre kaydedildi 2022Borussia Mönchengladbach'ta yürürlükte olan Fransız forvetin kötü muamelesinin bir sonucu olacak çürükler ve çürükler de dahil olmak üzere fiziksel saldırganlık belirtileri görüyoruz.

Şu anda, Herhangi bir resmi şikayet olmaz Marcus Thuram'a karşı. Hikaye medya maruziyet aşamasında kalır ve daha fazla kontrol gerektirir.

Davayı sonuçlandırmak bir yıl sürdü. Yasal yolu takip etmeye çalışıyordum, ama şimdi artık umrumda değil. Benim için ekonomik bir kazanç yok ve büyük olasılıkla bana saldırdığı için hiçbir yankısı olmayacak“Dedi.
Fırtına'da Thuram: Şiddet iddiasıyla ilgili video. Barça'ya karşı riski durdurun?

Lavish'in hikayesine göre, bölüm bir akşam yemeğinin sonunda tüketilirdi, şiddetli bir çatışmada dejenere: Thuram buna sahip olurdu Bir odaya kilitlendi, fiziksel olarak saldırdı ve tehdit edildi uzlaşan bir kaydı silmek için. Hikayeyi ancak üç yıl sonra halka açık hale getirme kararı, etkileyiciyi açıklıyor, adaletteki toplam güvensizlikten kaynaklanacağını ve – ona göre – karakterin böyle bir medya ücretini asla cezalandırmayacağı.

“Kelimenin tam anlamıyla açık bir dava yok. Durum yoksa nasıl para alabilirim? Hikayemi iyileşmem için paylaşıyorum. Umarım hapse girer, ama eminim olmayacakkadın sonuçlandırdı.
Video, kullanıcılar arasında çelişkili tepkiler yarattı: bazıları kendilerini futbolcuların iddia edilen davranışlarından şok ederken, diğerleri şikayetin zamanlamasını sorgular, sadece Önemli bir maça yakın.

Görüntüler, Inter ve Barcelona arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı finaline yakın bir şekilde ortaya çıktı ve Thuram ve Nerazzurri ortamındaki baskıyı artırdı. Şu anda, Kulüp henüz bir pozisyon almazdı Hikayede memur.

🚨
🚨
Kırılma! Marcus Thuram
🇫🇷
EST Accusé de Contiones Conjugales ve Agression Sexuelle Sur Ue Femme!
😱
😱

Dans ue vidéo röleleri Sur Tiktok, Elle Décrit Les Faits, Montre des Ecchymoses ve Dénonce bir park yargıcı zor. pic.twitter.com/c4bej9hehi

– Yaşıyor Ayak (@Livesfoot) 5 Mayıs 2025