“Büyük yaptım”. Federica Brignone'un ciddi kayak kazasından sonra sözleri

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Federica brignone Instagram'daki takipçileriyle dokunaklı bir güncelleme paylaştı ve 'La Madonnina' hastanesinin yatağından bir fotoğraf yayınladı ve Perşembe akşamı ciddi bir ardından faaliyet gösterdi. kaza kayaklarda. Güç ve kararlılık mesajı ile kayak şampiyonu, destekçilerine güvence vermek istedi ve zor iyileşme anı sırasında savaşçı ruhunu gösterdi. Hayranlar ve hayranlar arasında büyük endişe uyandıran kaza, en kısa sürede piste dönme arzusunu etkilemedi.

Sergio Mattarella kazadan sonra Federica Brignone'u arar

Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, geçen Perşembe günü vuran ciddi kazadan sonra Mutlak Dünya Kayak Kupası'nın şampiyonu Federica Brignone ile dayanışmasını göstermek istedi.

Genç sporcu piste düştü ve kırık bir kırık olduğunu bildirdi Tibial ve perone başının başıbağın dökümü ile birlikte ön haçlı.

Durumundan endişe duyan Devlet Başkanı, Şampiyonu Şampiyonu Sağlık Durumu hakkında bilgi almak ve ona hızlı bir iyileşme dileklerini vermek için çağırarak ifade ederek yakınlık ve buna cesaret Zor An Val di Fassa'da meydana gelen kazadan sonra.

Federica Brignone'un ciddi kayak kazasından sonra sözleri

Federica Brignone, Val di Fassa'daki mutlak İtalyan şampiyonalarında dev slalomun ikinci turunda ciddi düşüşten sonra ilk sözlerini sosyal medyaya emanet etmeyi seçti.

34 yıllık şampiyon, Onu kurtarmış olanlara teşekkürler: Trento'da ona yardım edenlere kendisine katılan personele özel bir düşünceye hitap etmek istedim. FISI tıbbi ekibine onu çalıştıran ve La Madonnina kliniğine bakan.

Kapanışta Brignone, ona yazan herkese teşekkür etti. şanslı olmak Bu zor anda onu güldüren ve şirketini tutan birçok arkadaşa sahip olmak. Son zamanlarda genel Alp kayak dünyasının ikinci kupasını ve iki özel fincan kazanan şampiyon, kazaya rağmen olumlu ruhunu gösterdi.

“Her zamanki gibi şeyler Onları büyük yapıyorum ya da yapmıyorum! Bu sefer büyük (negatif) yaptım “.
Federica Brignone, kariyerinin en mutlu anında böyle bir kaza beklemediğini açıkladı, çünkü hala yüzleşmek için sabırsızlanacağı bir aylık işten yoksundu. Şimdi her zaman olduğu gibi her şeyi kendisi koyacağı yeni bir zorlukla karşılaşması gerektiğini de sözlerine ekledi.

“Pistin ve karın koşulları mükemmeldi, iyiydim ve Geri dönersem her şeyi aynı yapardım Ama düşmemeye çalış“.
Ailenin yakınlığı uzun sürmedi. Davide Brignone, La Stampa'ya Federica Fermo'yu gördüğü için üzgün olduğunu açıkladı, çünkü sevdiği şeyi, yani kayak yapamadığını ve bunun onun için zor bir durum olacağını açıkladı. Öte yandan anne, Federica'nın her zaman tüm kazalar tarafından hızla iyileştiğini ve bu sefer aynı iyileşme kapasitesine sahip olmasını umduğunu hatırladı. Lombardiya TGR'sinde, bu koşullarda görmenin yeterince güvence verdiğini de sözlerine ekledi.

Federica brignone, operasyonun olumlu bir sonucu: Doktorların duyurusu

Tıbbi ekip tarafından yayınlanan basın açıklamasında, müdahalenin mükemmel başarılı Ve dizinin medial bölmesinin bağlanma onarımına ek olarak, tibial tabağın çok yüzlü kırık kırıkının ve sol bacağın peronunun başının azalması ve sentezi için kendisini gerekli kıldığını.

Doktorlar ayrıca, değerlendirmesi önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan ön çapraz bağın dökümünü tespit ettiler. Saalbach 2025'te Supergiant'ın Dünya Şampiyonu ve Dünya Kupası'nın yeni kazananı Rehabilitasyon yolu başlayacak Çoktan Önümüzdeki birkaç gün içinde.