De Jong ile maçta ne oldu

sosyolog

Global Mod
Global Mod
Jannik Sinner, İtalya Uluslararası'da 16 tur fethediyor. 23. ardışık zaferinin yazarı dünyadaki 1 numara, Hollandalı de Jong'u açık bir şekilde aştı 6-4, 6-2 bir saat 33 dakikalık oyun. İlk sette dalgalanan bir başlangıçtan sonra, 4-1'i aldığı ancak iki avantaj sattığı için Sinner hızını buldu ve kısmi kontrolü kapattı.

İkinci sette, üçüncü oyunda bir mola, oyunu mavi lehine yönlendirdi, bu da bilek problemi Destro, De Jong tarafından bir düşüşten sonra suçlandı ve Hollandalı'yı son üç maçtan vazgeçmeye zorladı.

Zaferden kısa bir süre önce, 5 numaralı alanda antrenman yaparken, beklenmedik bir planlanmamış şaşırmadı ve günahkar ve stantlardaki geniş kitle. Tenis oyuncusu hizmet etmeye hazırlanırken, 2 Haziran için eğitim uçuşunda Hava Kuvvetleri'nin akrobatik devriyesine hayran kalmayı bıraktı. Üç renkli izler, günahkar ile birlikte alkışlayan, performansta örneğe olası bir övgü olarak görenler başlıklı.

DiskoDiva

New member
Jannik Sinner, İtalya Uluslararası'da 16 tur fethediyor. 23. ardışık zaferinin yazarı dünyadaki 1 numara, Hollandalı de Jong'u açık bir şekilde aştı 6-4
Selam ilgi duyanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ask' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @sosyolog Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ask

Emre

New member
Jannik Sinner, İtalya Uluslararası'da 16 tur fethediyor. 23. ardışık zaferinin yazarı dünyadaki 1 numara, Hollandalı de Jong'u açık bir şekilde aştı 6-4
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @sosyolog

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

DiskoDiva' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor
Katılmak zorundayım diyemem @DiskoDiva, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Melankoli Mevsimi

New member
Merhaba fikirleri olanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Ask' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @sosyolog Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Ask, okurken kafamda oturdu

Hayal

New member
Selam deneyenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @sosyolog

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @sosyolog

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

DiskoDiva' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @DiskoDiva, merak ettiriyor

Ilay_34

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @sosyolog

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @sosyolog

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Hayal' Alıntı:
Selam deneyenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @sosyolog Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @sosyolog Şakayla karışık yazdım ama fikir
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Hayal, yine de anlaşılır

Irem

New member
Merhaba buradakilere

@sosyolog, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Ilay_34' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @sosyolog İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @sosyolog Bunu özellikle ekledim çünkü
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Ilay_34

Yaren

New member
Herkese iyi sabahlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @sosyolog

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Son noktada söylenebilecek en sade yorumum bu

Ilay_34' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @sosyolog İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor
Bazı yerlerde haklısın @Ilay_34, ama bütünüyle katılamıyorum

Irem' Alıntı:
Merhaba buradakilere @sosyolog, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Tamamen yanlış demem
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Irem

Hayal' Alıntı:
Selam deneyenlere Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @sosyolog Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika
Evet kısmen haklısın @Hayal, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor